Повезане вести
Није смак света, следе нови изазови
Дневник 26.09.2016
Са великим нестрпљењем ишчекиван је дерби 10. кола Суперлиге Србије у редовима фудбалера Војводине. Дуел са Црвеном звездом директно је одлучивао ко ће у наставку првенства предводити елитни караван, па су Новосађани желели да… »
Плавшић имао додатни мотив против Војводине: Нису ме желели у својим редовима, показао сам им да су погрешили
Вечерње новости 26.09.2016
Шеф од мене тражи да играм једноставно, са што мање додира. Таква игра ми је донела гол и асистенцију - поручује Срђан. КОНАЧНО шампионска Црвена звезда. Почистили су изабраници Миодрага Божовића Војводину у другом полувремену… »
Звездин ''плави чуперак'' и на Инстаграму прославио убедљив тријумф над ''Лалама''
Спортске.нет 26.09.2016
Мичел Доналд је, као и већина фудбалера Црвене звезде био на мети критика после пораза у 152. вечитом дербију, али на његов и одговор његових саиграча се није дуго чекало. А одговорили су на најбољи начин, на терену - одличном… »
Поглед са врха: Полетановић: Вошу нећу никад заборавити, али сад сам у Звезди и дајем све за њу
Спортал блиц 26.09.2016
Меч против Војводине је био од великог значаја за везисту Црвене звезде Марка Полетановића, који је први пут играо против бившег клуба. Поуздани фудбалер није крио задовољство због победе од 4:1 и повратка на врх табеле… »
Плавшић: Што мање додира, што више голова Воши
Мондо 26.09.2016
Офанзивац Звезде открио шта тренер Божовић тражи од њега и још једном објаснио колико га мотивишу дуели против Новосађана. Победом над Војводином (4:1), Црвена звезда поново је у недељу избила на прво место табеле и дошла до… »
После гола војводини: Плавшић: Својевремено ме нису хтели, показао сам им да су погрешили
Спортал блиц 26.09.2016
Повратку црвено-белих на прво место на табели голом и асистенцијом на утакмици против Војводине (4:1) допринео је Срђан Плавшић. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Срђан Плавшић Млади везиста истиче да је Звезда одиграла један од… »
Звездин мотор Џон Руиз: На полувремену смо рекли - морамо да победимо!
Моззарт спорт 26.09.2016
"Показао сам шта могу, и навијачи не могу да очекују мање у наредним утакмицама, напротив, могу бити само бољи", уверен је Костариканац. Звезда је стпљиво чекала и коначно дочекала правог Џона Руиза. Вихорни Костариканац… »
Звезди дерби против Војводине и прво место
Пресс 26.09.2016
Фудбалери Црвене звезде поново су лидери Суперлиге Србије, пошто су у дербију 10. кола савладали Војводину са 4:1 (1:1). фото: тањуг.рс Фудбалери Црвене звезде поново су лидери Суперлиге Србије, пошто су у дербију 10. кола… »
Узданица: Црвено-белих Доналд: Желим да будем лидер Звезде!
Спортал блиц 26.09.2016
Холанђанин Мичел Доналд је против Војводине (4:1) одиграо један од најбољих мечева ове сезоне. Свуда га је било на средини терена, а стигао је и да се упише у стрелце. Фото: Александар Димитријевић, три / РАС Србија Мичел Доналд… »
Коначно прорадио: Руиз: Навијачи, тек ћете видети шта могу!
Спортал блиц 25.09.2016
Дерби 10. кола Суперлиге између Звезде и Војводине (4:1) обележио је Џон Руиз. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Џон Руиз Костариканац постигао гол и уписао је асистенцију код другог гола црвено-белих. - Драго ми је због гола… »
Искрено: Лалатовић: Пали смо у другом делу, Звезда боља
Спортал блиц 25.09.2016
Трудила се Војводина али није успела озбиљније да припрети Црвеној звезди. Шампион Србије је у другом полувремену лако решио питање победника (4:1). Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Ненад Лалтаовић Тренер гостију Ненад… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана