Povezane vesti
GRADSKI PREVOZ bio besplatan veći deo dana: Virusi napali Bus plus aparate, putnici nisu mogli da očitaju karte
Telegraf 26.09.2016
U toku dana, usled tehničkih smetnji, validatori nisu radili na linijama 42L, 56L1 i 59L. Danas u toku dana, nekoliko čitalaca portala Telegraf nam se javilo i “požalilo” ili obradovalo, vešću da je vožnja u autobusima – BESPLATNA! U… »
Sjajne vesti! Danas je prevoz besplatan: Virusi napali Bus plus aparate, nemoguće je očitati kartu
Srbija danas 26.09.2016
Ovome će se svi obradovati! - Kontrolorka mi je rekla da je u većini autobusa tako i da se tek u nekim može očitati karta, a ni sami kontrolori ne mogu da ih očitaju kada uđu u vozilo - kaže jedan od putnika. Danas u toku dana, nekoliko se… »
Vesti dana »
Policija gurala i novinare, koji su padali, opozicionari tvrde da su ih policajci šutirali
Beta pre 47 minutajoš 16 povezanih
Dan d! Danas presuda urošu blažiću: I njegovom ocu Radiši preti 20 godina robije
Kurir pre 35 minutajoš 19 povezanih
Čović: "Dule, zaslužio si doživotno pet mesta u prvom redu"; "Ja sedim tamo gde ja hoću"
B92 pre 53 minutajoš 12 povezanih
Zvezda brutalno pokradena! Bruka i sramota: Oglasio se sudijski ekspert posle skandala u Milanu
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih