Povezane vesti
Miloš Simović: O ubistvu Ćuruvije čuo sam od Legije i Šiptara
Večernje novosti 27.09.2016
Na suđenju optuženima za ubistvo vlasnika "Dnevnog telegrafa" svedočio Miloš Simović. NISAM video ubistvo Slavka Ćuruvije, niti ko je to učinio. Sva saznanja o tome imam preko Milorada Ulemeka Legije i Dušana Spasojevića. Ostajem pri onome što sam… »
Marković odbacio tvrdnje Ulemeka; Simovići zbog pretnji ne svedoče
Dnevnik 27.09.2016
Nekadašnji šef DB-a Radomir Marković danas je na suđenju kao lažne i netačne odbacio sve tvrdnje koje je pred sudom izneo Milorad Ulemek Legija tokom jučerašnjeg svedočenja pred Specijalnim sudom, poručivši mu da je svojim postupkom “izgubio čast”… »
Nastavljeno suđenje za ubistvo Ćuruvije: Braća Simović: Strahujemo za bezbednost naše porodice
Blic 27.09.2016
Nastavak suđenja za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije počelo je u Specijalnom sudu, odbrana izložila prigovore na svedočenje Milorada Ulemeka Legije, a potom su svedočili nekadašnji pripadnici "zemunskog klana", braća Miloš i Aleksandar Simović koji su… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i potencijalna vojna intervencija SAD
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 16 povezanih

Aleksandru Papiću ukinut pritvor, određena mu mera zabrane napuštanja stana
RTS pre 35 minutajoš 74 povezane

Detaljan spisak imovine Tome Mone, cela porodica ima nekretnine vredne skoro 90 miliona evra i oko 100.000 kvadrata
Nova pre 5 satijoš 13 povezanih

6. Dan rata između Izraela i Irana: Iranski lider Hamneji se oglasio pretnjama, Tramp poručuje da Amerika gubi strpljenje
Kurir pre 30 minutajoš 32 povezane