Povezane vesti
Zatvarala sam oči od srama: Ovako je Severina reagovala na svoj snimak iz prošlosti (VIDEO)
Story 27.09.2016
Tada je imala 21 godinu, a svojom iskrenošću mnoge je oduševila. Severina se rado priseća svojih početaka, a njena karijera od samog starta išla je uzlaznom putanjom. Za neke originalno, za neke bizarno: Neobičan dokaz ljubavi kojim su Severina i… »
Ovog snimka se sada stidi: Evo šta je Seve radila kad je Igor imao samo šest godina
Blic 27.09.2016
Severina Kojić priznala je da ju je sramota zbog video snimka iz prošlosti, toliko da je "zatvarala oči od srama, ali se divila svojoj hrabrosti". Severina je na domaćoj estradnoj sceni prisutna od 1989, a sudeći po snimcima sa početka karijere… »
Povratak u prošlost: Severina otkrila kada se divila svojoj hrabrosti! (video)
Svet & Skandal 27.09.2016
Severina Kojić, iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, na početku karijere izgledala je mnogo drugačije nego danas. U prilog tome ide i snimak koji je Severina objavila na svom Fejsbuk profilu, a u pitanju je koncert iz sada već… »
(Foto) i nju je sramota dok gleda: Nećete verovati ali ovako je Severina izgledala 1993. godine!
Kurir 27.09.2016
Severina Kojić danas važi za jednu od najvatrenijih pevačica na estradi, ali na samom početku izgledala je mnogo drugačije. Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu podelila snimak sa koncerta iz 1993. godine i iznenadila sve. Seve se od tada do danas… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Završena blokada novosadskog suda - ali samo za danas, sutra nova akcija
Radio 021 pre 35 minutajoš 28 povezanih
Najtužniji prizor iz Leskovca: Slika ubijenog Andrije (17) zalepljena ispred škole, tu mu pale sveće
Telegraf pre 41 minutajoš 28 povezanih
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo
Mondo pre 53 minutajoš 19 povezanih
Dačić o ubistvu u Leskovcu: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih