Povezane vesti
Simović: Znam koji je političar naručio ubistvo Đinđića, ali Vučić neće da čuje!
Pravda 27.09.2016
Nekadašnji pripadnici Zemunskog klana tvrde da njihove porodice konstantno dobijaju pretnje. Braća Miloš i Aleksandar Simović odbili su danas da svedoče na suđenju optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, navodeći da strahuju za svoju i… »
I braća Simović odbila da svedoče o ubistvu Ćuruvije
Politika 27.09.2016
Članovi „zemunskog klana”, kao i Milorad Ulemek, izjavili da dobijaju pretnje zbog svedočenja. – Tužilaštvo najavilo da će reagovati na pretnje svedocima. Dan pošto je Milorad Ulemek Legija odbio da svedoči u slučaju ubistva novinara Slavka… »
Simovići odbili da svedoče zbog pretnji
RTV 27.09.2016
BEOGRAD - Nekadašnji pripadnici "zemunskog klana" braća Miloš i Aleksandar Simović odbili su danas da svedoče na suđenju optuženima za ubistvo novinara Slavja Ćuruvije, navodeći da strahuju za svoju i bezbednost svojih porodica. Miloš Simović… »
Simović: Ostajem pri iskazu datom tužilaštvu
Novi magazin 27.09.2016
Svedok na suđenju za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, Miloš Simović izjavio je danas u Specijalnom sudu da ostaje pri iskazu datom tužilaštvu, ali da ne želi da odgovara na dodatna pitanja zbog straha za bezbednost svoje porodice. Miloš Simović… »
Miloš Simović na suđenju za ubistvo čuruvije: Pretili su mi zbog iskaza
Kurir 27.09.2016
BEOGRAD - Imao sam pretnje da odustanem od svedočenja, kao i moj brat, rekao je danas pripadnik zemunskog klana Miloš Simović svedočeći na suđenju optuženima za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije i dodao da ostaje pri iskazu iz istrage kojim tereti… »
Matić: Svedočenja potvrđuju optužnicu za ubistvo Ćuruvije
RTV 27.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić ocenio je danas da najnovija svedočenja nekadašnjeg zamenika načelnika Državne bezbednosti Zorana Mijatovića i nekadašnjeg komandanta JSO Milorada Ulemeka Legije… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana