Povezane vesti

Figovo izvinjenje Totiju za 40. rođendan: Žao mi je što sam ti ukrao Zlatnu loptu 2000. godine, ti si je zaslužio!

Figovo izvinjenje Totiju za 40. rođendan: Žao mi je što sam ti ukrao Zlatnu loptu 2000. godine, ti si je zaslužio!

Mozzart sport 27.09.2016
Sa svih delova sveta tokom čitavog dana stižu čestitke čuvenom Princu Rima, što samo pokazuje i dokazuje koliko uvažavanje među fudbalskim, ali ne samo fudbalskim radnicima, ima ikona Rome. Frančesko Toti možda nije najbolji igrač u istoriji… »
Koliko znamo o fudbalu i cenimo li pogrešne stvari

Koliko znamo o fudbalu i cenimo li pogrešne stvari

Mondo 27.09.2016
Ako Figo kaže "Toti", a Toti kaže "Džerard", a njih dvojice nema nigde kada se diskutuje o najvećim fudbalerima, osim u krugu navijača Rome i Liverpula, da li dolazimo do zaključka da mi i sami fudbaleri ne vidimo iste stvari? Ovaj utorak, 27… »
Mlade zvezde ni ne znaju koliko su mlade: Idealnih 11 rođenih nakon debija Frančeska Totija!

Mlade zvezde ni ne znaju koliko su mlade: Idealnih 11 rođenih nakon debija Frančeska Totija!

Mozzart sport 27.09.2016
Nekolicina mladih asova evropskog fudbala došla na svet tek nakon što je Princ Rima odigrao prvi meč za seniroski tim Rome. Ako nekome od mlađih zaljubljenika fudbalske igre nije jasno koliko je dug fudbalski vek Frančeska Totija, ovo poređenje bi… »
"Toti, izvini što sam ti ukrao Zlatnu loptu"

"Toti, izvini što sam ti ukrao Zlatnu loptu"

Sportske.net 27.09.2016
Čestitke stižu sa svih strana za Totijev 40. rođendan, ali i jedno izvinjenje. Veliki broj proslavljenih ličnosti iz sveta fudbala danas je čestitao rođendan Frančesku Totiju. Italijan koji je čitavu svoju karijeru proveo u Romi danas je napunio… »
Svi ćemo se složiti da je Mesijeva čestitka Totiju ono što svi hoćemo!

Svi ćemo se složiti da je Mesijeva čestitka Totiju ono što svi hoćemo!

Sportske.net 27.09.2016
Argentinac poželeo Princu Rima da igra još dve godine. Frančesko Toti danas puni 40. godina i očekivano je zauzeo sve stupce u italijanskim i svetskim medijima. Ipak, na društvenim mrežama posebno se izdvojila čestitka Lionela Mesija koji ima… »

Vesti dana »