Povezane vesti

Veljko otkrio sve tajne porodice: Evo šta je rekao o svojoj mami ceci!

Veljko otkrio sve tajne porodice: Evo šta je rekao o svojoj mami ceci!

Kurir 28.09.2016
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, pred kamerama je progovorio o mnogim stvarima iz svog života i otkrio mnoge tajne. Veljko nije sakrio koliko je ponosan na svoju mamu i koliko ceni sve što ona radi. "Voleo bih da mama nađe nekog. Mi ćemo… »
Ksenija Bujišić otkrila najintimnije detalje veze: Veljko je romantičan i emotivan, prava sam srećnica

Ksenija Bujišić otkrila najintimnije detalje veze: Veljko je romantičan i emotivan, prava sam srećnica

Story 28.09.2016
Lepa voditeljka prvi put je javno govorila o ljubavi sa Veljkom Ražnatovićem, pri čemu nije mogla da sakrije zaljubljenost. Lepa voditeljka i nova izabranica Veljka Ražnatovića, Ksenija Bujišić, sinoć je zajedno sa svojim dečkom gostovala u… »
Veljko otkio detalje prvog seksa: Bilo je traumatično, zvao sam mamu posle!

Veljko otkio detalje prvog seksa: Bilo je traumatično, zvao sam mamu posle!

Kurir 28.09.2016
Mladi Ražnatović je seo na "vruću" stolicu, gde mu je "zapalo" pitanje o prvom seksu. Veljko se uhvatio za glavu, a zatim pred devojkom Ksenijom Bujišić ispričao kada je i gde imao prvi seksualni odnos. Foto: Printskrin "Imao sam 12, 13 godina a ona… »
Veljko Ražnatović prvi put posle raskida sa Mašom: Ne bih se pomirio sa bivšom devojkom, nikada mi nije bilo lepše…

Veljko Ražnatović prvi put posle raskida sa Mašom: Ne bih se pomirio sa bivšom devojkom, nikada mi nije bilo lepše…

Story 28.09.2016
Veljko je odlučio da prvi put javno progovori o temi koja nedeljama i mesecima puni medijske stupce i intrigira. Naslednik folk dive Cece Ražnatović gostovao je sinoć u emisiji Ami Dži Šou, zajedno sa svojom novom izabranicom, voditeljkom Ksenijom… »
Veljko Ražnatović otvoreno o ocu, novoj devojci i prvom seksualnom iskustvu

Veljko Ražnatović otvoreno o ocu, novoj devojci i prvom seksualnom iskustvu

Blic 28.09.2016
Veljko Ražnatović ispričao je detalje svog prvog seksualnog iskustva, koje je nazvao traumatičnim, te otkrio da je odmah posle pozvao svoju majku Cecu Ražnatović. Sin folk dive je gostujući u emisiji "Ami Dži šou" odgovorio na škakljivo pitanje… »

Vesti dana »