Повезане вести

Ковачевић: Потајно сам се надао селекторовом позиву

Ковачевић: Потајно сам се надао селекторовом позиву

Дневник 28.09.2016
Иако су првобитно у фудбалску репрезентацију Србије, састављену од играча који наступају у домаћој Суперлиги, позвана чак петорица првотимаца Војводине, у Катар је данас отпутовао једино штопер Владимир Ковачевић. Александар… »
СЛ репрезентација Србије допутовала у Доху, ево шта их је тамо дочекало!

СЛ репрезентација Србије допутовала у Доху, ево шта их је тамо дочекало!

Спортске.нет 28.09.2016
Репрезентација Србније састављена од играча из домаће Суперлиге допутовала је вечерас у Доху. Као што већ знате, наши ''Орлови'' одиграће пријатељску утакмицу са домаћом селекцијом Катара, а почетак утакмице заказан је за сутра… »
Суперлигаши у четвртак против Катара, Муслин поручио: Част је играти за репрезентацију, штета за оне који нису са нама

Суперлигаши у четвртак против Катара, Муслин поручио: Част је играти за репрезентацију, штета за оне који нису са нама

Спортски журнал 28.09.2016
Част је играти за дрес са државним грбом, зато сматрам да је штета за оне играче који нису кренули са нама – рекао је селектор Орлова. Репрезентација Србије, састављена од играча из Супер лиге Србије, одиграће у четвртак на… »
Муслин: Меч у Дохи тест за улазак у "а" тим

Муслин: Меч у Дохи тест за улазак у "а" тим

Мондо 28.09.2016
Селектор Србије није желео да коментарише одлуку Војводине да не пусти све играче на дуел са Катаром. Изразио је жал што су одбили национални грб и поручио да "кога нема - без њега се може". Фото: МН Пресс Много прашине подигло… »
Муслин: Штета због играча који нису са нама, Катар ће бити прави тест

Муслин: Штета због играча који нису са нама, Катар ће бити прави тест

Дневник 28.09.2016
Репрезентација Србије коју чине фудбалери из Суперлиге отпутовала је данас у Доху где је очекује пријатељски дуел против селекције Катара. Селектор Славољуб Муслин изразио је задовољство што ће имати прилику да на делу види… »
"Блиц" коментар: Новосадска срамота

"Блиц" коментар: Новосадска срамота

Спортал блиц 28.09.2016
Војводина је одбила да изађе у сусрет Славољубу Муслину, који је за сутрашњи пријатељски меч са Катаром позвао петорицу првотимаца “лала”. Новосађани су поручили да четворица играча вуку лакше повреде, па је само једном дају… »
Муслин: Из ‘б’ у ‘а’ репрезентацију, зашто да не?

Муслин: Из ‘б’ у ‘а’ репрезентацију, зашто да не?

Хот спорт 28.09.2016
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је данас у Београду да се концентрише на играче које има са собом, и оценио је да ће утакмица у Дохи бити одлична прилика да се покажу играчи из Супер лиге. Муслин… »
Муслин: Не може Војводина да нуди играче, ја сам селектор и избор је на мени

Муслин: Не може Војводина да нуди играче, ја сам селектор и избор је на мени

Славољуб Муслин био приморан да мења списак играча за доху, јер је новосадски клуб ускратио долазак четворици првотимаца. Репрезентација Србије, састављена од играча из домаће лиге, отпутоваће око поднева у Катар, где је сутра… »
Илиев: После се питамо где је култ репрезентације

Илиев: После се питамо где је култ репрезентације

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, одиграо је 2003. године две утакмице за репрезентацију Србије и Црне Горе, против Немачке и Пољске. Отуд, није му се свидео потез Војводине да четворицу играча не пусти на пријатељску… »
Ево и ко су Муслинове замене за играче Војводине

Ево и ко су Муслинове замене за играче Војводине

Спортал блиц 27.09.2016
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин брзо је нашао решење и већ одредио који ће играчи путовати у Катар уместо четворице играча које Војводина није пустила. Фото: Дејан Бриза / РАС Србија Списку играча из… »

Вести дана »