Povezane vesti

Hraniteljica opstruisala proces usvajanja: Ministarstvo tvrdi da dečak, čija je sudbina potresla Srbiju, dobija novu…

Hraniteljica opstruisala proces usvajanja: Ministarstvo tvrdi da dečak, čija je sudbina potresla Srbiju, dobija novu…

Telegraf 28.09.2016
Postupak će biti nastavljen, "jer je na osnovu praćenja toka međusobnog prilagođavanja deteta i potencijalnih usvojitelja procenjeno da je konkretno usvojenje u njegovom najboljem interesu. Interes deteta i poštovanje zakona je jedino čime se… »
Zrenjaninci u protestnoj šetnji: Građani se okupili protiv usvajanja petogodišnjaka čija je sudbina potresla Srbiju!

Zrenjaninci u protestnoj šetnji: Građani se okupili protiv usvajanja petogodišnjaka čija je sudbina potresla Srbiju!

Telegraf 28.09.2016
Više desetina Zrenjaninaca danas se u 17 sati okupilo ispred hotela Vojvodina, kako bi Ljiljani Radulović, hraniteljki petogodišnjeg mališana pružili podršku i izrazili protest zbog oduzimanja deteta koje je Centar za socijalni rad predao na… »
Protest u Zrenjaninu: Građani na ulici dali podršku hraniteljki kojoj oduzimaju dete

Protest u Zrenjaninu: Građani na ulici dali podršku hraniteljki kojoj oduzimaju dete

Blic 28.09.2016
U Zrenjaninu je održan protest zbog slučaja usvajanja petogodišnjeg dečaka, kojeg preko Centra za socijalni rad hoće da usvoji bačni par iz Švedske. Okupljeni su došli da iskažu podršku Ljiljani Radulović, hraniteljki mališana, koja tvrdi da… »
SUDBINA USVOJENOG DEČAKA POTRESLA CELU SRBIJU: Danas će se zbog njega izaći na ulice!

SUDBINA USVOJENOG DEČAKA POTRESLA CELU SRBIJU: Danas će se zbog njega izaći na ulice!

Sandžak haber 28.09.2016
Zakon nalaže da se minimum godinu dana traži usvojitelj u Srbiji, a posle toga dete može da ide na inostrano usvojenje U Zrenjaninu će se danas održati protest zbog oduzimanja petogodišnjeg mališana iz hraniteljske porodice. Ova priča potresla je… »
Ministarstvo: Nikome se dete ne otima, usvojenje po zakonu

Ministarstvo: Nikome se dete ne otima, usvojenje po zakonu

N1 Info 28.09.2016
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da su sve aktivnosti oko usvojenja deteta iz Zrenjanina "preduzete po zakonu i u najboljem interesu deteta i zaštite njegovih prava", zbog čega će se nastaviti postupak… »
"Samo su ga odveli, a on mi je jedini ostao na svetu": Stravična ispovest Ljiljane r. kojoj su uzeli dete!

"Samo su ga odveli, a on mi je jedini ostao na svetu": Stravična ispovest Ljiljane r. kojoj su uzeli dete!

Telegraf 28.09.2016
- Ne možete da zamislite kako se osećam, evo čekam ga već danima. Niko me još nije kontaktirao iz Centra za socijalni rad, ostala sam uskraćena za mnoge odgovore, jednostavno su ga samo odveli. Prema svim zakonskim odredbama ja sam i dalje… »

Vesti dana »