Povezane vesti
Tražio mi je novac da igram: Francuski fudbaler teško optužio poznatog srpskog trenera
Telegraf 28.09.2016
Fabien Budaren tvrdi da mu je Miodrag Ješić tražio novac kao garanciju da će biti starter. Bivši trener Partizana i brojnih drugih klubova Miodrag Ješić sasvim neočekivano se našao u priči francuskih medija zahvaljujući Fabijenu Budarenu, fudbaleru kojeg… »
Skandal srpskog stručnjaka: Bivši trener Partizana tražio igračima novac da bi igrali!
Hot sport 28.09.2016
Posle informacije da je Sem Alardajs tražio novac u posredovanju transfera igrača, danas je isplivao novi fudbalski skandal. Pre meča Ludogorec – PSŽ zanimljivu informaciju medijima dao je Fabijan Budaren, francuski fudbaler koji je nekada igrao u… »
Francuski fudbaler otkrio: ''Udario sam srpskog trenera!''
Sportske.net 28.09.2016
U francuskim medijima ovih dana aktuelizovana je priča stara sedam-osam godina. Naime, bivši francuski fudbaler Fabijen Budaren govorio je za tamošnji portal '' football365.fr'' o svojoj karijeri, a najviše pažnje izazvao je onaj deo u kojem je govorio o… »
Miodrag Ješić tražio novac i dobio batine
Mondo 28.09.2016
Ispovest francuskog fudbalera koji optužio Miodraga Ješića da mu je tražio novac kako bi igrao. Pari Sen Žermen će u drugom kolu Lige šampiona gostovati u Bugarskoj, a meč između "svetaca" i Ludogoreca bio je povod za francuske medije da napišu koju reč… »
Francuz udario srpskog trenera: Ješić tražio pare Budarenu i dobio batine
Večernje novosti 28.09.2016
Tražio mi je da mu platim da bih igrao. Pitao me je jednom, dvaput, triput, a onda sam pukao na treningu. Pretrčao sam teren, došao do njega i udario ga, kaže Fabijen Budaren. Francuski fudbaler Fabijen Budaren kaže da je udario Miodraga Ješića, srpskog… »
Francuz tukao srpskog trenera? Ješić mi je tražio pare za mesto u timu
Mozzart sport 28.09.2016
Šta se to dešavalo u Bugarskoj 2007. godine. Uoči duela Pari Sen Žermena i Ludogoreca u Ligi šampiona, francuski mediji su iz nekoliko uglova skenirali klub iz Razgrada i celokupnu situaciju u bugarskom fudbala. Zbog toga je razgovor sa povodom bio i… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić (20) zbog ubistva Čačanina (19) na Gradskoj plaži
Politika pre 36 minutajoš 32 povezane
Počelo leto, evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Ozon press pre 46 minutajoš 47 povezanih
Američki i iranski zvaničnici za pregovaračkim stolom u Švajcarskoj
Politika pre 21 minutajoš 38 povezanih
Ozbiljne prozivke na račun Marina: „Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!“
Hot sport pre 4 satijoš 30 povezanih