Povezane vesti
Tražio mi je novac da igram: Francuski fudbaler teško optužio poznatog srpskog trenera
Telegraf 28.09.2016
Fabien Budaren tvrdi da mu je Miodrag Ješić tražio novac kao garanciju da će biti starter. Bivši trener Partizana i brojnih drugih klubova Miodrag Ješić sasvim neočekivano se našao u priči francuskih medija zahvaljujući Fabijenu Budarenu… »
Skandal srpskog stručnjaka: Bivši trener Partizana tražio igračima novac da bi igrali!
Hot sport 28.09.2016
Posle informacije da je Sem Alardajs tražio novac u posredovanju transfera igrača, danas je isplivao novi fudbalski skandal. Pre meča Ludogorec – PSŽ zanimljivu informaciju medijima dao je Fabijan Budaren, francuski fudbaler koji je nekada igrao u… »
Francuski fudbaler otkrio: ''Udario sam srpskog trenera!''
Sportske.net 28.09.2016
U francuskim medijima ovih dana aktuelizovana je priča stara sedam-osam godina. Naime, bivši francuski fudbaler Fabijen Budaren govorio je za tamošnji portal '' football365.fr'' o svojoj karijeri, a najviše pažnje izazvao je onaj deo u kojem je… »
Miodrag Ješić tražio novac i dobio batine
Mondo 28.09.2016
Ispovest francuskog fudbalera koji optužio Miodraga Ješića da mu je tražio novac kako bi igrao. Pari Sen Žermen će u drugom kolu Lige šampiona gostovati u Bugarskoj, a meč između "svetaca" i Ludogoreca bio je povod za francuske medije da napišu… »
Francuz tukao srpskog trenera? Ješić mi je tražio pare za mesto u timu
Mozzart sport 28.09.2016
Šta se to dešavalo u Bugarskoj 2007. godine. Uoči duela Pari Sen Žermena i Ludogoreca u Ligi šampiona, francuski mediji su iz nekoliko uglova skenirali klub iz Razgrada i celokupnu situaciju u bugarskom fudbala. Zbog toga je razgovor sa povodom bio i… »
Francuz udario srpskog trenera: Ješić tražio pare Budarenu i dobio batine
Večernje novosti 28.09.2016
Tražio mi je da mu platim da bih igrao. Pitao me je jednom, dvaput, triput, a onda sam pukao na treningu. Pretrčao sam teren, došao do njega i udario ga, kaže Fabijen Budaren. Francuski fudbaler Fabijen Budaren kaže da je udario Miodraga Ješića… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane