Повезане вести
Јешић демантује Француза: Неко покушава да ми стопира трансфер измишљеном афером, тражићу одштету
Вечерње новости 29.09.2016
Свима који ме познају јасно је да сам у каријери имао много проблема управо због тога што се нисам бавио таквим стварима и јавно сам говорио о томе – рекао је српски стратег. Изјава француског фудбалера Фабијена Бударена да му је… »
Јешић о оптужбама: Тражићу одштету од Француза
Мондо 29.09.2016
Српски тренер одговорио на наводе свог некадашњег играча да му је тражио новац за место у тиму. Фото: МН Пресс Француски фудбалер Фабијен Бударен изнео је ове недеље жестоке оптужбе на рачун српског тренера Миодрага Јешића… »
Миодраг Јешић: Бударен, лажеш!
Хот спорт 29.09.2016
Некадашњи тренер Партизана Миодраг Јешић суочава се са тешком оптужбом да је играчима узимао паре како би играли у стартних 11 у време када је 2008. године водио Левски из Софије. Оптужио га је француски фудбалер Фабијен Бударен… »
Миодраг Јешић: Лаж је да сам тражио новац играчу, лаж је да ме је ударио!
Моззарт спорт 29.09.2016
Српски тренер категорички демантује Француза Фабијена Бударена. Само још један играч незадовољан због тога што је играо. Тако Миодраг Јешић тумачи изјаве Француза Фабијена Бударена, који је за француски Фоотбал365 истакао да му… »
Тешке оптужбе Француза: Јешић тражио новац од играча, па добио батине!
Спортал блиц 28.09.2016
Француски фудбалер Фабијен Бударен нема лепо мишљење о Миодрагу Јешићу, који га је тренирао у бугарском Литексу. Фото: Радио Сарајево / иоутубе Штавише, дефанзивни везиста је открио скандалозне детаље сарадње за… »
Вести дана »

Ухапшене две особе због пореске утаје и фалсификовања службене исправе
Н1 Инфо пре 57 минутајош 62 повезане

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 5 сатијош 21 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних