Povezane vesti

Problem rešavati dijalogom

Danas 29.09.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je "državi veoma stalo do poboljšanja socijalnog dijaloga u Srbiji", do poboljšanja dijaloga u samim kolektivima, ali i na nivou čitavog društva… »

Vulin: Unaprediti socijalni dijalog u Srbiji

Novi magazin 29.09.2016
Državi je veoma stalo da se poboljša socijalni dijalog u Srbiji, ali i da socijalno-ekonomski saveti počnu da funkcionišu na nivou lokalnih samouprava, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. On… »

Vulin: Unaprediti socijalni dijalog u Srbiji

RTS 29.09.2016
Državi je veoma stalo da se poboljša sodijalni dijalog u Srbiji, ali i da socijalno-ekonomski sasveti počnu da funkcionišu na nivou lokalnih samouprava, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Vulin… »

Srbiji fale lokalni socijalno-ekonomski saveti

B92 29.09.2016
Beograd -- Jedan od načina unapređenja socijalnog dijaloga sindikata i poslodavaca je formiranje lokalnih socijalno-ekonomskih saveta, ocenjeno je na skupu u Beogradu. Na skupu "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca u Srbiji", u organizaciji… »

Vulin: Država želi da se poboljša socijalni dijalog

Blic 29.09.2016
Državi je veoma stalo da se poboljša sodijalni dijalog, ali i da socijalno-ekonomski sasveti počnu da funkcionišu na nivou lokalnih samouprava, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. On je na… »

Vulin: Unaprediti socijalni dijalog u Srbiji

RTV 29.09.2016
BEOGRAD - Državi je veoma stalo da se poboljša socijalni dijalog u Srbiji, ali i da socijalno-ekonomski saveti počnu da funkcionišu na nivou lokalnih samouprava, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar… »

Vesti dana »