Povezane vesti

Srpska glumica u vezi sa Putinovim neprijateljem?

Vesti online 29.09.2016
Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno se zabavlja s nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim, prenose domaći tabloidi. Glumica i nekadašnji šef nekada najveće ruske naftne kompanije "Jukos"… »

Mnogi su se pitali zašto je sama, a ona je zapravo KRILA svoju jaču polovinu: Ovo je izabranik Katarine Radivojević (FOTO)

Story 29.09.2016
Glumica nije javno komentarisala svoj emotivni status, ali očigledno je da je srećna i ispunjena. Katarina Radivojević i nekadašnji šef nekada najveće ruske naftne kompanije “Jukos” upoznali su se pre godinu dana u Los Anđelesu, gde su i… »

Dečko joj je ruski tajkun? (foto, video)

Mondo 29.09.2016
Sprska glumica u vezi sa Rusom koji je kritikovao Putina! Katarina Radivojević navodno je već godinu dana u vezi sa ruskim bogatašem Mihailom Hodorkovskim, piše "Kurir". Nekadašnji šef naftne kompanije "Jukos" upoznao je "Zone" preko svog advokata i… »

Katarina nije jedina i: ove poznate dame su zamrzle jajne ćelije

Blic 28.09.2016
Vest da je Katarina Radivojević zamrzla jajne ćelije, ali i da je javno govorila o tome, pokrenula je buru. Komentari su bili pozitivni, a kako je Katarina objasnila, to je učinila zbog toga što jednog dana želi da se ostvari kao majka. Ona je možda… »

Vesti dana »