Повезане вести
Вучић: Протест је усмерен против мене, а не против рушења три илегалне бараке у Савамали
Нова економија 30.09.2016
Премијер Србије Александар Вучић оценио је да се показало да је био у праву када је тврдио да протест Иницијативе Не (да)вимо Београд није организован због, како се изразио, рушења три нелегалне бараке у београдској Савамали… »
Вучић: Није протест због три бараке, него због мене
РТС 30.09.2016
Само одговорна и озбиљна политика у региону доноси бољитак за све грађане, рекао је премијер Србије. Каже да је од почетка протеста Иницијативе "Не да(ви)мо Београд" јасно да они не протестују због рушења три бараке, већ због… »
"Мир и стабилност најважнији у региону"
Блиц 30.09.2016
Премијер Александар Вучић поновио је данас да само одговорна и озбиљна политика у региону доноси бољитак за све грађане. Одговарајући на питање колико ће референдум у Мађарској, избори у Црној Гори, као и ситуација у БиХ… »
Вучић: Није протест због три бараке него због мене
Вечерње новости 30.09.2016
Премијер Србије Александар Вучић оценио је да се показало да је био у праву када је тврдио да протест Иницијативе "Не (да)вимо Београд" није организован због рушења у београдској четврти Савамала, него је усмерен против њега… »
Вучић: Није протест због три бараке него због мене
Слободна Европа 30.09.2016
Премијер Србије Александар Вучић оценио је данас да се показало да је био у праву када је тврдио да протест Иницијативе "Не (да)вимо Београд" није организован због, како се изразио, рушења "три нелегалне бараке" у београдској… »
Вучић: Је л' ствар у рушењу три бараке или рушењу мене
Пресс 30.09.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је да је од почетка протеста “Не (да)вимо Београд“ јасно да они не протестују због рушења три бараке, већ због рушења њега. Фото:Б92.нет Међутим, он каже да му није јасно што то од почетка… »
Вучић: Није протест због три бараке, него због мене
Н1 Инфо 30.09.2016
Премијер Србије Александар Вучић оценио је да се показало да је био у праву када је тврдио да протест Иницијативе "Не (да)вимо Београд" није организован због, како се изразио, рушења "три нелегалне бараке" у београдској… »
Вучић: Је л' ствар у рушењу три бараке или рушењу мене?!
Правда 30.09.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је да је од почетка протеста “Не (да)вимо Београд“ јасно да они не протестују због рушења три бараке, већ због рушења њега. Међутим, он каже да му није јасно што то од почетка нису тако рекли… »
Вучић о случају Савамала: Није реч о рушењу три бараке, већ о рушењу мене
Телеграф 30.09.2016
Ми ћемо да градимо, они нека руше, само нека кажу шта је прави разлог демонстрација - прокоментарисао је премијер протесте иницијативе (Не)давимо Београд. Премијер Александар Вучић изјавио је данас да је од почетка протеста… »
Вести дана »

Милојевић: Увек је лепо победити на терену вечитог ривала; Благојевић: Били смо близу
РТВ пре 28 минутајош 59 повезаних

Сања добила стан у Земунским капијама за 400 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 18 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Црвена звезда освојила хумску: Искуство пресудило у драматичном 177. вечитом дербију
Курир пре 3 минутајош 62 повезане