Повезане вести

ВИДЕО: Хамилтон се запалио, губи трку за титулу?

ВИДЕО: Хамилтон се запалио, губи трку за титулу?

Вести онлине 02.10.2016
Шампион Формуле 1 Луис Хамилтон није завршио трку за ВН Малезије на чувеној стази "Сепанг". Британцу се болид запалио после 15 кругова, тако да је клупски колега из Мерцедеса Нико Розберг одмакао у генералном пласману "најбржег… »
Хамилтон: Нема одустајања!

Хамилтон: Нема одустајања!

Хот спорт 02.10.2016
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је данас да има пуно поверење у свој тим и да неће одустати од борбе за шампионску титулу, после пеха у трци Формуле 1 за Велику награду Малезије. Актуелни светски шампион Хамилтон одустао је… »
Ф1: Рицциардо најбржи у Малезији

Ф1: Рицциардо најбржи у Малезији

Ал Јазеера 02.10.2016
Аустралац у Ред Буллу дошао до четврте побједе у каријери испред клупског колеге Верстаппена и Мерцедесовог Росберга. Возач Ред Булла Даниел Рицциардо из Аустралије побједник је утрке Свјетског првенства у Формули 1 за Велику… »
Хамилтон пита Мерцедес: Зашто је само мој мотор експлодирао?

Хамилтон пита Мерцедес: Зашто је само мој мотор експлодирао?

Радио 021 02.10.2016
Актуелни светски шампион Формуле 1 Луиз Хамилтон затражио је одговоре од екипе Мерцедес због честих кварова на моторима у његовим болидима, пошто је у данашњој трци за Велику награду Малезије морао да одустане у 41. кругу… »
Хамилтон: Имам пуно поверење у своју екипу

Хамилтон: Имам пуно поверење у своју екипу

Бета 02.10.2016
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је данас да има пуно поверење у свој тим и да неће одустати од борбе за шампионску титулу, после пеха у трци Формуле 1 за Велику награду Малезије. Актуелни светски шампион Хамилтон одустао је… »
Рикардо победу посветио Бјанкију: Губитак Жила ми је променио живот

Рикардо победу посветио Бјанкију: Губитак Жила ми је променио живот

Вечерње новости 02.10.2016
Чекао сам победу, чекао сам да је посветим њему. Прошле су две дуге године од моје последње победе и многе ствари су се од тада догодиле, а тренутак који ми је променио живот је губитак Жила. Возач Ред Була Данијел Рикардо… »
Хамилтон љут на своје

Хамилтон љут на своје

Мондо 02.10.2016
Актуелни светски шампион Формуле 1 затражио је одговоре од екипе Мерцедес због честих кварова на моторима у његовим болидима. Фото: АП Пхото/Оливиер Маттхис Луис Хамилтон остао је без бодова на трци у Малезији. Он је морао да… »
Вн Малезије: Победа Рикарда, фијаско Хамилтона (видео)

Вн Малезије: Победа Рикарда, фијаско Хамилтона (видео)

Хот спорт 02.10.2016
Возач Ред Була Данијел Рикардо победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Малезије. Рикардо је остварио четврту победу у каријери, а прву у сезони. Он је трку на стази Сепанг завршио за сат, 37 минута, 12 секунди. Други… »
Рикардова Малезија – Хамилтонова малерчина

Рикардова Малезија – Хамилтонова малерчина

Моззарт спорт 02.10.2016
Оба возача Ред Була попела су се на малезијски подијум, Нико Розберг је после бројних перипетија, и Хамилтоновог одустајања због запаљеног мотора стигао трећи. Возач Ред Була, Данијел Рикардо стигао је до највишег подијума ВН… »
Рикардо тријумфовао у Малезији

Рикардо тријумфовао у Малезији

Спортски журнал 02.10.2016
Возач Ред Була Данијел Рикардо победник је трке за Велику награду Малезија која је данас вожена на стази Сепанг у шампионату Формуле 1. Аустралијанац је до четврте победе у каријери, а прве после две године, испред тимског колеге… »
Вн малезије: Кикс водећих и тријумф Ред Була

Вн малезије: Кикс водећих и тријумф Ред Була

Мондо 02.10.2016
На Сепангу актуелни шампион Луис Хамилтон није завршио трку иако је имао пол-позицију, Данијел Рикардо до прве победе у сезони. Ћераће се још Нико Розберг и Луис Хамилтон! Иако су стартовали са прва два места на трци у Малезији… »
Хамилтон одустао: Ватра зауставила актуелног шампиона

Хамилтон одустао: Ватра зауставила актуелног шампиона

Моззарт спорт 02.10.2016
У 41. кругу трке ВН Малезије Луис Хамилтон остаје без запаљеног мотора и одустаје. Катастрофа, разочарање и неверица за још увек актуелног светског шампиона Луиса Хамилтона. Мотор Мерцедесовог „в07 хибрида“ плануо је у 41… »

Вести дана »