Povezane vesti
VIDEO: Hamilton se zapalio, gubi trku za titulu?
Vesti online 02.10.2016
Šampion Formule 1 Luis Hamilton nije završio trku za VN Malezije na čuvenoj stazi "Sepang". Britancu se bolid zapalio posle 15 krugova, tako da je klupski kolega iz Mercedesa Niko Rozberg odmakao u generalnom plasmanu "najbržeg cirkusa". Nemac sada ima… »
Hamilton: Nema odustajanja!
Hot sport 02.10.2016
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da ima puno poverenje u svoj tim i da neće odustati od borbe za šampionsku titulu, posle peha u trci Formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Aktuelni svetski šampion Hamilton odustao je u 41. krugu današnje trke… »
F1: Ricciardo najbrži u Maleziji
Al Jazeera 02.10.2016
Australac u Red Bullu došao do četvrte pobjede u karijeri ispred klupskog kolege Verstappena i Mercedesovog Rosberga. Vozač Red Bulla Daniel Ricciardo iz Australije pobjednik je utrke Svjetskog prvenstva u Formuli 1 za Veliku nagradu Malezije koja je… »
Hamilton pita Mercedes: Zašto je samo moj motor eksplodirao?
Radio 021 02.10.2016
Aktuelni svetski šampion Formule 1 Luiz Hamilton zatražio je odgovore od ekipe Mercedes zbog čestih kvarova na motorima u njegovim bolidima, pošto je u današnjoj trci za Veliku nagradu Malezije morao da odustane u 41. krugu. "Moram da nastavim dalje… »
Hamilton: Imam puno poverenje u svoju ekipu
Beta 02.10.2016
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da ima puno poverenje u svoj tim i da neće odustati od borbe za šampionsku titulu, posle peha u trci Formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Aktuelni svetski šampion Hamilton odustao je u 41. krugu današnje trke… »
Rikardo pobedu posvetio Bjankiju: Gubitak Žila mi je promenio život
Večernje novosti 02.10.2016
Čekao sam pobedu, čekao sam da je posvetim njemu. Prošle su dve duge godine od moje poslednje pobede i mnoge stvari su se od tada dogodile, a trenutak koji mi je promenio život je gubitak Žila. Vozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da je presrećan zbog… »
Hamilton ljut na svoje
Mondo 02.10.2016
Aktuelni svetski šampion Formule 1 zatražio je odgovore od ekipe Mercedes zbog čestih kvarova na motorima u njegovim bolidima. Foto: AP Photo/Olivier Matthys Luis Hamilton ostao je bez bodova na trci u Maleziji. On je morao da odustane u 41. krugu trke… »
Vn Malezije: Pobeda Rikarda, fijasko Hamiltona (video)
Hot sport 02.10.2016
Vozač Red Bula Danijel Rikardo pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Rikardo je ostvario četvrtu pobedu u karijeri, a prvu u sezoni. On je trku na stazi Sepang završio za sat, 37 minuta, 12 sekundi. Drugi je bio Maks Verstapen iz… »
Rikardova Malezija – Hamiltonova malerčina
Mozzart sport 02.10.2016
Oba vozača Red Bula popela su se na malezijski podijum, Niko Rozberg je posle brojnih peripetija, i Hamiltonovog odustajanja zbog zapaljenog motora stigao treći. Vozač Red Bula, Danijel Rikardo stigao je do najvišeg podijuma VN Malezije. Njegov triumf… »
Rikardo trijumfovao u Maleziji
Sportski žurnal 02.10.2016
Vozač Red Bula Danijel Rikardo pobednik je trke za Veliku nagradu Malezija koja je danas vožena na stazi Sepang u šampionatu Formule 1. Australijanac je do četvrte pobede u karijeri, a prve posle dve godine, ispred timskog kolege Maksa Ferštapena i Nika… »
Vn malezije: Kiks vodećih i trijumf Red Bula
Mondo 02.10.2016
Na Sepangu aktuelni šampion Luis Hamilton nije završio trku iako je imao pol-poziciju, Danijel Rikardo do prve pobede u sezoni. Ćeraće se još Niko Rozberg i Luis Hamilton! Iako su startovali sa prva dva mesta na trci u Maleziji, završili su loše, dok su… »
Hamilton odustao: Vatra zaustavila aktuelnog šampiona
Mozzart sport 02.10.2016
U 41. krugu trke VN Malezije Luis Hamilton ostaje bez zapaljenog motora i odustaje. Katastrofa, razočaranje i neverica za još uvek aktuelnog svetskog šampiona Luisa Hamiltona. Motor Mercedesovog „w07 hibrida“ planuo je u 41. krugu trke za VN Malezije, i… »
Vesti dana »

Skandal u UN! Netanjahu izviždan i bojkotovan: Delegacije masovno napustile salu pre govora premijera Izraela (video, foto)
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 35 minutajoš 48 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 96 povezanih

Vlada usvojila predlog zakona o legalizaciji objekata - koje mogućnosti građani dobijaju
RTS pre 10 minutajoš 28 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 36 povezanih