Povezane vesti
„Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“ za jači tim FSS
Sportski žurnal 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekretar FSS, gospodin… »
FSS: Stigli novi sponzori
Hot sport 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekreatr FSS, gospodin… »
Sve više firmi uz FSS
Mondo 04.10.2016
Proizvodi Fudbalskog saveza Srbije biće bolje distribuirani potpisivanjem ugovora sa firmom "Moj kiosk". Foto: MN Press Fudbalski savez Srbije dobio je danas dva nova sponzora, a saradnja je ozvaničena sa kompanijama "Moj kiosk grupa" i "Vujić voda"… »
Vesti dana »
Srbija na udaru: Oglasio se RHMZ, vetar od preko 100 km/h već udara, stižu grad i olujno nevreme
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 56 povezanih
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 24 minutajoš 18 povezanih
"Takvi ljudi nikada ne odlaze" Ivica Dačić se oglasio povodom smrti Olivere Katarine: "Ostala je svoja, iskrena, snažna i neponovljiva"
Blic pre 4 minutajoš 58 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih