Povezane vesti
„Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“ za jači tim FSS
Sportski žurnal 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekretar FSS, gospodin… »
FSS: Stigli novi sponzori
Hot sport 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekreatr FSS, gospodin… »
Sve više firmi uz FSS
Mondo 04.10.2016
Proizvodi Fudbalskog saveza Srbije biće bolje distribuirani potpisivanjem ugovora sa firmom "Moj kiosk". Foto: MN Press Fudbalski savez Srbije dobio je danas dva nova sponzora, a saradnja je ozvaničena sa kompanijama "Moj kiosk grupa" i "Vujić voda"… »
Vesti dana »

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih

Slučaj napada na Kobre: Od šestoro saslušanih, pet ide u pritvor na Klisi, jedna u kućni
Novi magazin pre 12 minutajoš 23 povezane

Uživo Tramp je zadao neviđeni udarac Zelenskom! Haos pred sastanak veka, ceo svet na nogama: Evropljani u panici, Putin likuje (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih