Povezane vesti
„Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“ za jači tim FSS
Sportski žurnal 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekretar FSS, gospodin… »
FSS: Stigli novi sponzori
Hot sport 04.10.2016
U Sportskom centru FSS danas su potpisani sponzorski ugovori između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije „Moj kiosk grupa“ i „Vujić voda“. Na svečanoj ceremoniji, ugovore su potpisom ozvaničili gospodin Nebojša Ivković, generalni sekreatr FSS, gospodin… »
Sve više firmi uz FSS
Mondo 04.10.2016
Proizvodi Fudbalskog saveza Srbije biće bolje distribuirani potpisivanjem ugovora sa firmom "Moj kiosk". Foto: MN Press Fudbalski savez Srbije dobio je danas dva nova sponzora, a saradnja je ozvaničena sa kompanijama "Moj kiosk grupa" i "Vujić voda"… »
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Beta pre 8 minutajoš 33 povezane
Poslanici o Moravskom koridoru, Srbijagasu, preloženom zakonu o presađivanju ljudskih organa
RTS pre 33 minutajoš 25 povezanih
Nestabilno vreme u Srbiji uz upozorenja na pljuskove i grad u Bačkoj, toplotni talas od četvrtka
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 45 povezanih
Radnici GSP-a predali zahteve Vučiću, on im rekao da će pokušati da pomogne
Beta pre 1 satjoš 23 povezane