Povezane vesti

Autobus vratio migrante iz Inđije u Beograd

RTV 05.10.2016
INĐIJA - Grupa migranata koja je juče iz Beograda peške krenula prema granici sa Mađarskom vraćena je u glavni grad Srbije. Autobusi sa oko 150 migranata krenuli su oko 13 sati nazad za Beograd. Komesar za izbeglice Vladimir Cucić, potvrdio je da… »

“Odbegli“ migranti vraćeni u Beograd

B92 05.10.2016
Grupa migranata koja je iz Beograda peške krenula prema granici sa Mađarskom vraćena je u glavni grad Srbije. Kako javlja reporterka B92, migranti su stigli do okoline Inđije, a odatle su u Beograd vraćeni autobusom. Jedan deo grupe migranata, koji… »

Migranti vraćeni iz okoline Inđije u Beograd

Politika 05.10.2016
Grupa migranata koja je iz Beograda peške krenula prema granici sa Mađarskom, biće vraćena u prestonicu Srbije, javlja B92. Migranti su stigli do okoline Inđije, a odatle će u Beograd biti vraćeni autobusom. Od 300 migranata koji su juče krenuli… »

(Kurir TV) vratili ih za BG: 150 migranata u dva autobusa stiglo iz Inđije!

Kurir 05.10.2016
BEOGRAD - Grupa migranata koja je juče iz Beograda peške krenula prema granici sa Mađarskom vraćena je u glavni grad Srbije. Autobusi sa oko 150 migranata krenuli su oko 13 sati nazad za Beograd, saznaje Kurir. U Beograd, tačnije u park kod… »

Migranti se vratili u Beograd, odustali od šetnje do Mađarske

Večernje novosti 05.10.2016
Svi migranti koji su u utorak peške krenuli ka granici sa Mađarskom odlučili su, nakon pregovora sa predstavnikom Komesarijata za izbeglice, da se vrate u Beograd. Svi migranti koji su u utorak peške krenuli ka granici sa Mađarskom odlučili su… »

Dva autobusa sa migrantima iz Inđije vraćaju se za Beograd

Novi magazin 05.10.2016
Migranti koji su tokom protesta protiv mera mađarske vlade stigli do Inđije, odustali su od protesta i i vraćaju se za Beograd, rekao je danas agenciji Betakomesar za izbeglice Vladimir Cucić. On je rekao da je juče oko 300 migranata krenulo iz… »

Inđija: Dva autobusa sa migrantima vraćaju se za Beograd

Radio 021 05.10.2016
Migranti koji su tokom protesta protiv mera mađarske vlade stigli do Inđije, vraćaju se za Beograd, rekao je komesar za izbeglice Vladimir Cucić. On je rekao da je juče oko 300 migranata krenulo iz Beograda prema Subotici i da je ranije od… »

Izmanipulisani? Svi migranti vraćeni u Beograd

Mondo 05.10.2016
Svi migranti koji su u utorak peške krenuli ka granici sa Mađarskom odlučili su, nakon pregovora sa predstavnikom Komesarijata za izbeglice, da se vrate u Beograd. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski Oni su noć proveli na jednoj benzinskoj pumpi na izlasku… »

Autobus vraća migrante iz okoline Inđije u Beograd

Danas 05.10.2016
Grupa migranata koja je iz Beograda peške krenula prema granici sa Mađarskom biće vraćena u glavni grad Srbije. Kako javlja reporterka B92, migranti su stigli do okoline Inđije, a odatle će u Beograd biti vraćeni autobusom. Jedan deo grupe… »

Migranti proveli noć na benzinskoj pumpi kod Inđije

N1 Info 05.10.2016
Oko 100 migranata, koji su u utorak iz Beograda peške krenuli ka granici sa Mađarskom, noć su proveli na benzinskoj pumpi kod Inđije. Iz Komesarijata za izbeglice kažu da će autobusi doći po njih, ali ih neće prevesti do granice, već do kampova u… »

Stotinak migranata u Inđiji, traže prevoz do Subotice

SEEbiz 05.10.2016
BEOGRAD - Od 300 migranata koji su krenuli iz Beograda prema Subotici, stotinak njih stiglo je do Inđije i tu su već 12 sati, dok su se ostali vratili još iz Stare Pazove, rekao je danas pomoćnik komesara za izbeglice Ivan Gerginov. "Njih oko 100… »

Deo migranata vratio se u BG: Kabadahije! U Inđiji gazili dobijenu hranu i zahtevali autobus?!

Kurir 05.10.2016
Veći deo migranata, koji su peške stigli do Stare Pazove, odlučio je da se ipak vrati za Beograd. To je za njih bila "tačka raskola" jer je veći deo od ukupno 300 njih koji su krenuli peške iz Beograda ka Horgošu, odlučio da se vrati jer su umorni… »

Posustaju: Evo dokle su stigli migranti koji su pravili haos u Beogradu i kakav zahtev imaju, Gerginov: Nećemo im pomoći!

Blic 05.10.2016
Grupa od oko 200 migranta krenula je u 9 sati juče ujutru od Autobuske stanice u Beogradu peške do mađarske granice. Migranti su hodali tokom celog jučerašnjeg dana i posle ponoći stigli u Inđiju gde su prespavali i gde se i sada nalaze. Veći deo… »

Stotinak migranata u Inđiji, traže put do Subotice

B92 05.10.2016
Beograd -- Od 300 migranata koji su krenuli iz Beograda prema Subotici stotinak njih stiglo je do Inđije i tu su već 12 sati, dok su se ostali vratili još iz Stare Pazove. "Njih oko 100, stiglo je do izlaza iz Inđije prema Novom Sadu. Tu su već 12… »

Stotinak migranata u Inđiji, traže prevoz do Subotice

RTS 05.10.2016
Od 300 migranata koji su krenuli iz Beograda prema Subotici, stotinak njih stiglo je do Inđije i tu su već 12 sati, dok su se ostali vratili još iz Stare Pazove, rekao je pomoćnik komesara za izbeglice Ivan Gerginov. "Njih oko 100, stiglo je do izlaza… »

Vesti dana »