Povezane vesti

Drama u Srebrenici: Policajci MUP RS ušli u zgradu gde se nalaze glasački listići

Telegraf 05.10.2016
Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina u izjavi za N1 je rekla je da se pripadnici MUP-a nalaze u zgradi kako "ne bi došlo do narušavanja stanja sigurnosti" Policija MUP-a Republike Srpske ušla je u zgradu gde se nalazi izborni materijal… »

Srebrenica: Optužbe, demantiji, policija...

Mondo 05.10.2016
Informacije i dezinformacije, demantiji, međusobne optužbe, neizvesnost i strah od gubitka načelničke pozicije, odnosno zabrinutost Bošnjaka zbog moguće pobede srpskog kandidata deo su postizborne atmosfere u tom gradu. Foto: Samir Jordamović… »

Policija u zgradi opštine Srebrenica, odobreno ponovno brojanje glasova

RTS 05.10.2016
Pripadnici srebreničke policije mešovitog nacionalnog sastava nalaze se u zgradi opštine Srebrenica, saopštio MUP RS, koji demantuje da je reč o specijalnim snagama. Prethodno su opštinu obezbeđivali pripadnici CJB Bijeljina, koji su napustili… »

Glasove čuva policija

Večernje novosti 05.10.2016
Policija RS čuva vreće sa glasačkim listićima u Srebrenici, a novo prebrojavanje na pet biračkih mesta očekuje se u naredna 72 časa. POLICIJA RS čuva vreće sa glasačkim listićima u Srebrenici, a novo prebrojavanje na pet biračkih mesta… »

Iz Općine Srebrenica povučeni pripadnici Jedinice za podršku

Al Jazeera 05.10.2016
Ćamil Duraković pozvao na smirivanje tenzija, a Mladen Grujičić smatra da se nepotrebna prašina diže u medijima. Ministarstvo unutrašnjih poslova bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska demantiralo je danas izjave člana i predsjednika… »

Srebrenica - Informacije, dezinformacije, optužbe...

B92 05.10.2016
Srebrenica -- Informacije i dezinformacije, demantiji, optužbe, neizvesnost i briga Bošnjaka zbog moguće pobede srpskog kandidata deo su postizborne atmosfere u Srebrenici. Na zahtev aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića Centralna izborna komisija… »

MUP RS: Specijalci nisu u Srebrenici, policija obezbeđuje

B92 05.10.2016
MUP RS demantovao je izjave iz OIK Srebrenice da su u zgradi te opštine prisutni pripadnici tog ministarstva. Takođe, saopšteno je da su pripadnici bijeljinskog CJB napustili zgradu, a da se tamo sada nalaze srebrenički policajci mešovitog… »

Srebrenica: Specijalci RS čuvaju izborni materijal, OIK obustavila rad

RTV 05.10.2016
SREBRENICA - MUP RS demantovao je da su u zgradi te opštine prisutni pripadnici tog ministarstva čuvaju izborni materijal u zgradi opštine Srebrenica i saopštio da su pripadnici bijeljinskog CJB napustili tu zgradu, a da se tamo sada nalaze… »

"Bošnjaci hoće da ponište rezultate izbora u Srebrenici"

Vesti online 05.10.2016
"Bošnjaci pokušavaju da na svaki mogući način lažiraju stvari. Od izbornog dana do ponoći, nije bilo ni jedne primedbe na rad biračkih odbora tokom izbora. Tek drugi dan, kada su stigli izborni rezultati počele su primedbe sa svih biračkih… »

Specijalci napustili Srebrenicu, glasove još niko ne broji!

Alo 05.10.2016
Policija Republike Srpske ušla je danas u zgradu u kojoj se nalazi izborni materijal sa izbora u Srebrenici. Objekat napustili oko 16 časova. Materijal čuvaju policajci iz Srebrenice. Centralna izborna komisija odobrila ponovno brojanje glasova… »

Tanjug: Duraković ne priznaje poraz i poziva na mir

B92 05.10.2016
Aktuelni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković poziva na smirivanje tenzija i omogućavanje OIK-u da obavlja svoj posao. Kako napominje agencija Tanjug, Duraković nije spreman da prizna izborni poraz i ranije je izjavio da su Bošnjaci na sve spremni… »

E ćamile, ćamile: Duraković ne priznaje poraz u Srebernici, a poziva na smirivanje tenzija!

Pravda 05.10.2016
Aktuelni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković, koji nije spreman da prizna izborni poraz i koji je ranije izjavio da su Bošnjaci na sve spremni samo ne na to da Srbin bude na poziciji prvog čoveka u toj opštini, danas poziva na smirivanje tenzija i… »

Napeto u Srebrenici: Policija čuva izborni materijal, CIK prebrojava glasove?!

Blic 05.10.2016
U Srebrenici se ne snižavaju tenzije ni tri dana nakon lokalnih izbora na kojima je, prema dosadašnjim rezultatima, u prednosti Mladen Grujičić, kandidat srpskih stranaka, u odnosu na Ćamila Durakovića, dosadašnjeg načelnika. Dodatnu vatru danas… »

Postizborna napetost u Srebrenici: Policija i dalje čuva listiće

Slobodna Evropa 05.10.2016
Policijske snage nalaze se i danas u zgradi Opštine Srebrenica gdje, kako je navedeno, osiguravaju izborni materijal s ciljem održavanja stanja sigurnosti, a sve nakon što je poslije održanih lokalnih izbora u nedjelju utrka za načelnika Opštine… »

Jedinice CJB Bijeljina povučene iz zgrade opštine Srebrenica

N1 Info 05.10.2016
Iz zgrade opštine Srebrenica povučeni su pripadnici Jedinice za podršku CJB Bijeljina, a ulaz u zgradu, kao i ulaz u salu gde se čuva glasački materijal, obezbeđuju policijski službenici PS Srebrenica, mešovitog nacionalnog sastava. Policijski… »

Duraković pozvao Srebreničane da ne podležu panici

N1 Info 05.10.2016
Ćamil Duraković, načelnik Opštine Srebrenica, oglasio se posle informacija da se u prostorijama Opštinske izborne komisije u Srebrerenici nalaze specijalci Republike Srpske. On je građane pozvao da ne podležu panici i ne nasedaju na provokacije… »

Duraković: Obezbediti zakonitost u radu OIK-a

RTS 05.10.2016
Aktuelni načelnik Srebreniće Ćamil Duraković poziva na smirivanje tenzija i omogućavanje rada OIK-u da obavlja svoj posao. Ćamil Duraković tvrdi da je delovanje policije RS-a u Opštini Srebrenica "kreiranje situacije koja onemogućava rad OIK-u"… »

Srebrenica: Na 5 biračkih mesta kontrolno brojanje glasova

Vesti online 05.10.2016
Centralna izborna komisija BiH odobrila je Opštinskoj izbornoj komisiji Srebrenica kontrolno brojanje glasova sa pet biračkih mesta. Na tih pet mesta biće otvorene vreće sa glasačkim listićima i kontrolnim brojanjem će biti utvrđeni rezultati… »

Srebrenica: Policija osigurava izborni materijal

Slobodna Evropa 05.10.2016
Nakon što su Specijalne jedinice Centra javne bezbjednosti Bijeljina sinoć ušle u zgradu Općine Srebrenica oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova RS koje je navelo da osiguravaju izborni materijal s ciljem održavanja stanja sigurnosti… »

Ahmetović: Specijalci RS u Opštinskoj komisiji u Srebrenici

N1 Info 05.10.2016
Specijalna policija MUP-a Republike Srpske ušla je u zgradu u kojoj se nalazi izborni materijal u Srebrenici, rekao je član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović. Portparolka policije kaže da pripadnici Centra javne bezbednosti čuvaju… »

NAPETO U SREBRENICI! Specijalna policija RS-a upala u opštinu!

Sandžak haber 05.10.2016
Specijalna policija MUP-a Republike Srpske ušla je u zgradu gdje se nalazi izborni materijal, kazao je je član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović. “Želim da vas obavijestim da sam upravo saznao da je Specijalna policija MUP-a RS… »

Srebrenica, oprečne informacije o ponovnom brojanju glasova

RTS 05.10.2016
Rezultati izbora već su manje-više poznati u celoj BiH, ali ne i u Srebrenici i Stocu, a pitanje da li će i kada biti ponovnih prebrojavanja glasova mediji različito interpretiraju. CIK je juče objavio rezultate sa 88,89 odsto biračkih mesta, prema… »

Srebrenica: Specijalci RS upali u zgradu u kojoj su listići

Vesti online 05.10.2016
Specijalna policija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ušla je u Srebrenici u zgradu u kojoj se nalazi izborni materijal sa lokalnih izbora. - Upravo sam saznao da je Specijalna policija MUP-a RS ušla u prostorije Opštinske komisije u… »

Dramatično: Specijalci RS upali u zgradu gde su listići u Srebrenici!

Pravda 05.10.2016
Specijalna policija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ušla je u Srebrenici u zgradu u kojoj se nalazi izborni materijal sa lokalnih izbora. - Upravo sam saznao da je Specijalna policija MUP-a RS ušla u prostorije Opštinske komisije u… »

Vesti dana »

Epicentar Rusije - Moskva

B92 pre 48 minutajoš 61 povezana

Oglasile se i ‘DELIJE’: Mišo, veliki si! Počivaj u miru

Hot sport pre 48 minutajoš 29 povezanih

Španija produžava vanredno stanje do 26. aprila

Blic pre 2 satajoš 24 povezane