Povezane vesti

Najzad brzi net, Telekomu najveći poduhvat ikada

B92 05.10.2016
Beograd -- Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je da će građanima biti omogućene kvalitetnije usluge i brz internet. On je to istakao povodom početka projekta ALL-IP transformacije, koji će realizovati kompanije… »

Vučić: Srbija nije pred ultimatumom

Dnevnik 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednom periodu biti doneta odluka u vezi s primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama, navodeći da su. razgovori o toj temi teži nego što se spolja čini, ali da ne može da kaže da… »

Šta raditi s "papirom o kome nema pregovora"

Vreme 05.10.2016
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio da se od Beograda traži da se odrekne imovine na KiM kada je reč o telekomunikacijama, a da, ako to vlada prihvati, on neće moći da bude pregovarač niti šef Kancelarije za KIM. Direktor Kancelarije… »

U mrežu ulažu 150 miliona evra

Večernje novosti 05.10.2016
Kompanija "Telekom Srbija" i kineski "Huavej" u naredne tri godine zajedno obnavljaju fiksne telekomunikacije. KOMPANIJE "Telekom Srbija" i kineski "Huavej" obelodanili su u sredu detalje ugovora o modernizaciji fiksne mreže u Srbiji, kojim je… »

Vučić: Srbija će postati evropski Pakistan za Kinu

B92 05.10.2016
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić poručio je da će Srbija nastaviti da razvija strateško savezništvo u svim oblastima sa Kinom. Premijer je istakao i da će odnosi sa tom zemljom biti postavljeni na stepenik više. Vučić je na prezentaciji… »

"Nije mi drago što je Đurić rekao da smo pred ultimatumom"

B92 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednom periodu biti doneta odluka u vezi s primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama. On je naveo da su razgovori o toj temi teži nego što se spolja čini, ali da ne govori o… »

Vučić traži izlaz: Đurić me je doveo u veoma tešku situaciju!

Vesti online 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednom periodu biti doneta odluka u vezi sa primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama, navodeći da su razgovori o toj temi teži nego što se spolja čini, ali da ne govori o… »

Bitna ulaganja u modernizaciju srpske telefonije

Beta 05.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je veoma važno to što će Telekom Srbija u modernizaciju srpske fiksne telefonije uložiti 150 miliona evra u naredne tri godine. Kompanije Telekom Srbija i kieski Huavei su u Palati Srbija u… »

Vučić: Nema nikakvog ultimatuma, Đurić mi je napravio problem!

Pravda 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednom periodu biti doneta odluka u vezi sa primenom sporazuma Beograda i Prištine o telekomunikacijama, navodeći da su razgovori o toj temi teži nego što se spolja čini, ali da ne govori o… »

DSS traži hitnu sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji

RTS 05.10.2016
Demokratska stranka Srbije, povodom najnovijih informacija u vezi sa sporazumom o telekomunikacijama u dijalogu Beograda i Prištine, pozvala je predsednicu Skupštine Maju Gojković da hitno zakaže sednicu posvećenu Kosovu i Metohiji. "Izjava Marka… »

DSS traži sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji

RTV 05.10.2016
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) pozvala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković da hitno sazove sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji, povodom izjave direktora vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiji Marka Đurića da je pred… »

Telekom će uložiti 150 miliona evra u razvoj fiksne telefonije

Nova ekonomija 05.10.2016
Kompanija Telekom Srbije, čiji je većinski vlasnik država Srbija i kineska kompanija Huaveji potpisali su danas ugovor o modernizaciji fiksne telefonije u Srbiji kojim je predviđeno da Telekom u naredne tri godine u taj posao uloži 150 miliona evra… »

Marko Đurić: Pred Srbiju je stavljen utlimatum

Danas 05.10.2016
Nešto vrlo čudno desilo se prošle nedelje u Briselu, tvrdi direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije. Istoga dana kada je Vlada Kosova usvojila dokument o vlasništvu nad kombinatom Trepča, direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Đurić izjavio… »

Ćulibrk: Velike brzine interneta za građane

RTV 05.10.2016
BEOGRAD - Generalnog direktora kompanije Telekom Srbija Predraga Ćulibrka je izjavio danas povodom početka projekta ALL-IP transformacije, koji će realizovati kompanije Telekom Srbije i Huavej, da će građanim biti omogućene kvalitetnije usluge i brz… »

Đurić: Srbija pred ultimatumom, odlazim ako se odreknemo imovine

Dnevnik 05.10.2016
Pred Srbiju je, kada je reč o Kosovu i Metohiji, postavljen težak i ozbiljan ultimatum jer se traži da se odreknemo imovine Telekoma Srbije u pokrajini, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, navodeći da Beograd do nedelje treba… »

DSS: pozvala Gojkovićevu da hitno sazove sednicu parlamenta o KiM zbog "Telekoma"

Blic 05.10.2016
Demokratska stranka Srbije (DSS) pozvala je danas predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković da hitno sazove sednicu parlamenta o Kosovu i Metohiji, povodom izjave direktora vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiji Marka Đurića da je pred Srbiju… »

Vučić O Kosovu i ULTIMATUMU IZ BRISELA: Pred Srbijom su teški dani

Kurir 05.10.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas uživo iz Palate Srbija posle sastanka u Beogradu sa predsednikom kineske kompanije Huavej za centralnu i istočnu Evropu i nordijski region Tangom Saomingom. Premijer je pre svega govorio o… »

(Video) Đurić O ULTIMATUMU IZ BRISELA: Od Srbije se traži da se odrekne imovine Telekoma na Kosmetu!

Kurir 05.10.2016
BEOGRAD - Pred Srbiju je, kada je reč o Kosovu i Metohiji, postavljen težak i ozbiljan ultimatum jer se traži da se odreknemo imovine Telekoma Srbije u Pokrajini, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, navodeći da Beograd do… »

Vučić: Bitna ulaganja u modernizaciju srpske telefonije

Novi magazin 05.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je veoma važno to što će Telekom Srbija u modernizaciju srpske fiksne telefonije uložiti 150 miliona evra u naredne tri godine. Kompanije Telekom Srbija i Huavei su u Palati Srbija predstavile… »

Vučić: Srbija će nastaviti da razvija strateško partnerstvo sa Kinom

Nova ekonomija 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija nastaviti da razvija strateško savezništvo u svim oblastima sa Kinom, te da će odnosi sa tom zemljom biti postavljeni stepenik više. Vučić je na prezentaciji projekta modernizacije srpskog… »

Vučić: Nastavićemo da razvijamo partnerstvo s Kinom

Politika 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija nastaviti da razvija strateško savezništvo u svim oblastima sa Kinom, te da će odnosi sa tom zemljom biti postavljeni stepenik više. Vučić je na prezentaciji projekta modernizacije srpskog… »

Vučić se sastao sa predsednikom kompanije Huavej

Dnevnik 05.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom kineske kompanije Huavej za centralnu i istočnu Evropu i nordijski region Tangom Saomingom, posle čega će biti predstavljen projekat modernizacije srpske fiksne telefonije "… »

Vučić: Nastavićemo da razvijamo partnerstvo s Kinom

Kurir 05.10.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija nastaviti da razvija strateško savezništvo u svim oblastima sa Kinom, te da će odnosi sa tom zemljom biti postavljeni stepenik više. Vučić je na prezentaciji projekta… »

Vučić: Nastavićemo da razvijamo partnerstvo s Kinom

RTS 05.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa predsednikom kineske kompanije Huavej za centralnu i istočnu Evropu i nordijski region Tangom Saomingom, posle čega je predstavljen projekat modernizacije srpske fiksne telefonije "ALL-IP"… »

Vučić: Saradnja Telekoma i Huaveija novi stepenik saradnje Kine i Srbije

Blic 05.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija nastaviti da razvija strateško savezništvo u svim oblastima sa Kinom, te da će odnosi sa tom zemljom biti postavljeni stepenik više. Vučić je na prezentaciji projekta modernizacije srpskog… »

Projekat koji će promeniti fiksnu telefoniju

Kamatica 05.10.2016
Telekom Srbija i kineska kompanija Huawei predstaviće danas javnosti projekat "All-IP transformacije", kojim će napraviti prekretnicu u razvoju telekomunikacija u Srbiji. Na osnovu ugovora potpisanog juna ove godine, prilikom posete predsednika Kine Si… »

Vesti dana »