Povezane vesti

Rašković Ivić: Ne želim da sprovedem odluku da Vukadinović bude isključen

Rašković Ivić: Ne želim da sprovedem odluku da Vukadinović bude isključen

Novi magazin 06.10.2016
Šefica poslaničkog kluba Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da se ona ne slaže sa odlukom Predsedništva DSS-a da se Đorđe Vukadinović isključi iz tog poslaničkog kluba i da ona tu odluku ne želi da… »
Sanda Rašković Ivić: Odbijam da isključim Vukadinovića iz poslaničkog kluba

Sanda Rašković Ivić: Odbijam da isključim Vukadinovića iz poslaničkog kluba

Blic 06.10.2016
Poslanica DSS i donedavna predsednica te stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da lično odbija da sprovede odluku predsedništva te partije o isključenju Đorđa Vukadinovića iz poslaničkog kluba. - Na moju žalost, juče je Predsedništvo… »
Vukadinović: Vučić i SNS preuzimaju DSS

Vukadinović: Vučić i SNS preuzimaju DSS

RTV 06.10.2016
BEOGRAD - Narodni poslanik Đorđe Vukadinović izjavio je danas za N1 da je u Demokratskoj stranci Srbije (DSS) u toku sukob "pro-Srpske napredne stranke (SNS)" i "anti-SNS" krila u kojem je on, kao neko sa strane, odabran kao zgodna meta. Vukadinović… »
Vukadinović: Vučić preuzima DSS

Vukadinović: Vučić preuzima DSS

Pravda 06.10.2016
Narodni poslanik Đorđe Vukadinović, koji je u sredu isključen iz poslaničkog kluba DSS u Skupštini Srbije, tvrdi da je u Demokratskoj stranci Srbije u toku sukob "pro-SNS" i "anti-SNS" krila u kojem je on, kao neko sa strane, odabran kao zgodna… »
Vukadinović: Smetam onom kog sam nazvao Kaligulom i Neronom

Vukadinović: Smetam onom kog sam nazvao Kaligulom i Neronom

N1 Info 06.10.2016
Narodni poslanik Đorđe Vukadinović izjavio je u Novom danu televizije N1 da je u Demokratskoj stranci Srbije u toku sukob “pro-SNS” i “anti-SNS” krila u kojem je on, kao neko sa strane, odabran kao zgodna meta. Predsedništvo DSS-a donelo je… »
Vukadinović: Odluke predsedništva DSS me ne obavezuju

Vukadinović: Odluke predsedništva DSS me ne obavezuju

Danas 06.10.2016
Predsedništvo Demokratske stranka Srbije je donelo odluku da se iz poslaničkog kluba DSS u Narodnoj skupštini Srbije isključi narodni poslanik Đorđe Vukadinović i da se zahteva da vrati poslanički mandat, a poslanici DSS su zaduženi da odluku… »
Vukadinović isključen iz poslaničkog kluba DSS; Vukadinović: Mandat ćete morati sami da osvojite na izborima

Vukadinović isključen iz poslaničkog kluba DSS; Vukadinović: Mandat ćete morati sami da osvojite na izborima

Blic 05.10.2016
Predsedništvo Demokratske stranka Srbije (DSS) isključilo je danas Đorđa Vukadinovića iz poslaničkog kluba DSS i zatražilo mu da odmah vrati poslanički mandat, jer nanosi političku štetu toj partiji. "Đorđe Vukadinović vodi otvorenu kampanju… »
Vukadinović izvan kluba

Vukadinović izvan kluba

Večernje novosti 05.10.2016
Predsedništvo Demokratske stranke Srbije jednoglasno je u sredu uveče odlučilo da Đorđe Vukadinović bude izbačen iz poslaničke grupe te stranke u Narodnoj skupštini. PREDSEDNIŠTVO Demokratske stranke Srbije jednoglasno je u sredu uveče… »

Vesti dana »