Povezane vesti

Duda Ivković: Pobedili bismo "Drim tim" 1992. u Barseloni

Duda Ivković: Pobedili bismo "Drim tim" 1992. u Barseloni

Radio 021 06.10.2016
Legendarni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković izjavio je da bi reprezentacija Jugoslavije, da nije bilo rata, pobedila američki "Drim tim" na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine. Reprezentacija Jugoslavije u Barseloni nije nastupila… »
Veliki je duda car: Da nije bilo rata, mi bismo… (video)

Veliki je duda car: Da nije bilo rata, mi bismo… (video)

Hot sport 06.10.2016
Pitanje je gde bi za našu tadašnju košarkašku selekciju bila granica... Te 1992. godine u Barseloni su održane Olimpijske igre, dominantni su bili Amerikanci, sa prvim i pravim Drim timom, a Hrvati su došli do srebra. Bile su to fenomanalne… »
Hrvatska je '92. izgubila sa 32 razlike od ''Drim tima'', naš tim bi ih - POBEDIO!?

Hrvatska je '92. izgubila sa 32 razlike od ''Drim tima'', naš tim bi ih - POBEDIO!?

Sportske.net 06.10.2016
To je ocena našeg legendarnog stručnjaka Dušana Ivkovića, koji nažalost, zbog ratnih dešavanja i sankcija u to vreme, nije imao priliku da svoju pretpostavku i dokaže na delu. Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković je nedavno… »
Ivković: Da nije bilo rata pobedili bismo Drim tim bez Hrvata i Slovenaca

Ivković: Da nije bilo rata pobedili bismo Drim tim bez Hrvata i Slovenaca

Večernje novosti 06.10.2016
Dok su drugi igrači bili zauzeti slikanjem sa Džordanom i ostatkom ekipe mi smo se spremali za taj meč, jer smo verovali da možemo da slavimo – kaže Duda. Završio je Dušan Ivković trenersku karijeru, pa sada otvoreno može da priča o svemu iz… »
Da nije bilo rata, pobedili bismo Drim tim

Da nije bilo rata, pobedili bismo Drim tim

Mozzart sport 06.10.2016
Dušan Ivković govorio je na jedom od kanala grčke televizije o Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine. Dušan Ivković se povukao iz reprezentacije, ali je njegova zaostavština ostala. U intervjuu koji se pojavio na grčkoj televiziji govorio je… »
Duda: Da nije bilo rata, pobedili bismo SAD 1992.

Duda: Da nije bilo rata, pobedili bismo SAD 1992.

Mondo 06.10.2016
Proslavljeni trener Dušan Ivković ubeđen je da bi Jugolsavija, da je imala pravo nastupa, savladala "Dream team" na Olimpijskim igrama u Barseloni pre 24 godine. Foto: MN Press Jugoslavija zbog sankcija nije učestvovala na Olimpijskim igrama u… »

Vesti dana »