Povezane vesti
Katarina Žutić otkriva tajne snimanja scena seksa sa Petrom Strugarom: Evo zbog čega sam imala veliku tremu...
Story 06.10.2016
Popularna glumica je oduševila svoje fanove ulogom u filmu Jesen samuraja, a nedavno je rado progovorila o svim detaljima sa snimanja. Glumica Katarina Kaja Žutić pre nekoliko dana zablistala je u epizodi konobarice u filmu „Jesen samuraja“, a… »
"Ubi me trema zbog seksa sa Strugarom!"
Vesti online 06.10.2016
Glumica Katarina Žutić je zablistala u filmu "Jesen samuraja", ali otkriva i kako joj je bilo kada je trebalo da snimi škakljive scene sa mlađim kolegom, Petrom Strugarom. - Iznenađena sam kako izgleda "Jesen samuraja" i fascinirana sam time kako su… »
Vesti dana »
Povređeni pri padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom ali stabilnom stanju
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
(FOTO / VIDEO) Radnici Čistoće peru crvenu farbu sa Trga slobode posle protesta građana: Reagovala policija nakon manjeg incidenta
Danas pre 22 minutajoš 29 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
Uživo Kijev pod udarima ruskih bespilotnih letelica! Novi napad na Dnjepar!
Alo pre 22 minutajoš 24 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 9 satijoš 20 povezanih