Повезане вести

Дачићу, кукавице, сажаљевам те,: Овако се Боровчанин "опростио" од СПС-а

Дачићу, кукавице, сажаљевам те,: Овако се Боровчанин "опростио" од СПС-а

Блиц 07.10.2016
Дојучерашњи члан СПС и заменик председника општине Стари град Ненад Боровчанин завршио је своје "другарство" са овом партијом и то тако што је из ње искључен. У реаговању на одлуку партије Боровчанин је поручио да се није… »
Боровчанин: Нисам разочаран ни љут, али сажалио сам се на Дачића

Боровчанин: Нисам разочаран ни љут, али сажалио сам се на Дачића

РТС 07.10.2016
Ненад Боровчанин изјавио је да није разочаран нити љут што је искључен из Социјалистичке партије Србије, али да се веома сажалио на председника те партије Ивицу Дачића. Боровчанин је у саопштењу навео да ће наставити да… »
Боровчанин: Сажалио сам се на Дачића

Боровчанин: Сажалио сам се на Дачића

Н1 Инфо 07.10.2016
Ненад Боровчанин изјавио је данас да није разочаран нити љут што је искључен из Социјалистичке партије Србије (СПС), али да се веома сажалио на председника те партије Ивицу Дачића. Боровчанин је у саопштењу навео да ће… »
Боровчанин После искључења из СПС: Кукавице сам увек сажаљевао, на Дачића сам се данас веома сажалио!

Боровчанин После искључења из СПС: Кукавице сам увек сажаљевао, на Дачића сам се данас веома сажалио!

Правда 07.10.2016
Ненад Боровчанин искључен је синоћ из СПС одлуком Статутарне комисија те странке, а данас је упутио отворено писмо својим сад већ бившим партијским друговима. Отворено писмо Ненада Боровчанина преносимо у целости: "После… »
Ни разочарао, ни наљутио, само сам се сажалио на Дачића: Писмо Боровчанина после искључења из СПС

Ни разочарао, ни наљутио, само сам се сажалио на Дачића: Писмо Боровчанина после искључења из СПС

Курир 07.10.2016
Ненад Боровчанин искључен је у четвртак увече из СПС, одлучила је Статутарна комисија те странке, а тим поводом он се огласио отвореним писмом. У писму се, како је навео, подсетио почетака и трајања синоћ завршеног… »

Вести дана »