Повезане вести
Грујичић се огласио на “Фејсбуку”: Ћамил је човек склон аферама, контроверзна личност
Блиц 09.10.2016
Младен Грујичић, српски кандидат за начелника Сребренице, одговорио је преко свог “Фејсбук” профила на увреде Ћамила Дураковића, актуелног начелника Сребренице. - Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности… »
Грујичић одговорио дураковићу на увреде: Није Ћамил Сребреница, нити је Ћамил бошњачки народ
Телеграф 09.10.2016
Грујичић је јавно позвао Дураковића да покаже своју диплому и образовање, радно искуство и стваралаштво у било којој сфери живота. Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић одговорио је преко Фејсбука на увреде… »
Грујичић: Није Ћамил Сребреница
РТВ 09.10.2016
СРЕБРЕНИЦА - Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић одговорио је преко Фејсбука на увреде Ћамила Дураковића. "Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске… »
Порука грујичића дураковићу: Прихвати пораз и пружи руку, па да попијемо кафу и развијамо Сребреницу
Курир 09.10.2016
СРЕБРЕНИЦА - Младен Грујичић одговорио је преко свог Фејсбук профила на увреде Ћамила Дураковића. Младен Грујичић је написао да "Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске… »
Грујичић узвраћа: Дураковићу је идол Насер Орић, који је предводио убице мог оца и моје фамилије!
Србија данас 09.10.2016
Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић одговорио је преко Фејсбука на увреде Ћамила Дураковића. - Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске ударце, што је… »
"Ц́амилу је идол човек који је предводио убице мог оца"
Вести онлине 09.10.2016
Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичиц́ одговорио је преко Фејсбука на увреде Ц́амила Дураковиц́а. "Ц́амил Дураковиц́ води медијски рат против мене и против будуц́ности Сребренице користец́и лажи и ниске ударце… »
Вести дана »
Ђурић у Вашингтону на министарској конференцији о политичком насиљу и тероризму
Бета пре 5 сатијош 28 повезаних
Реакције на изјаву Снежане Пауновић: Смена, осуде и кривична пријава
Наслови.аи пре 4 сатијош 80 повезаних
ФИФА разматра казну за Аргентину због транспарента „Малвини су Аргентина“
Инсајдер пре 1 данјош 166 повезаних
У Новом Саду протест због пребијања 15-годишњака у парку школе
Слободна Европа пре 1 данјош 58 повезаних