Povezane vesti

Nataša Bekvalac nakon hrabrosti o kojoj svi pričaju: Ovo sam sad uradila i nikad više!

Nataša Bekvalac nakon hrabrosti o kojoj svi pričaju: Ovo sam sad uradila i nikad više!

Story 10.10.2016
Popularna pevačica sinoć je uspešno odigrala lik Drage Mašin na premijeri mjuzikla "Tajna Crne ruke", a nakon predstave je otkrila kako na sve gleda nakon uspešnog izvođenja. Kako prenose domaći mediji, Nataša Bekvalac je, za svaki slučaj, kod… »
Nataša o mjuziklu: Sad i nikad više! (foto)

Nataša o mjuziklu: Sad i nikad više! (foto)

Mondo 10.10.2016
Pevačica je nakon uspešno završene premijere predstave "Tajna Crne ruke", otkrila od čega je najviše imala tremu, kao i šta misli o tome što kolege iz njene branše nisu došle da je podrže... Pevačica Nataša Bekvalac obratila se novinarima… »
Nataša Bekvalac pod jakim utiskom nakon predstave: Moja duša je sada mirnija (foto)

Nataša Bekvalac pod jakim utiskom nakon predstave: Moja duša je sada mirnija (foto)

Svet & Skandal 10.10.2016
Nataša Bekvalac sinoć se prvi put našla u na pozorišnoj sceni, u predstavi ”Tajna crne ruke”, i to u ulozoi Drage Mašin, a danas je otkrila svoje utiske. Pevačica je priznala da je imala jaku tremu, a dodatnu nervozu sigurno su stvarali… »
U njenom društvu svako uživa: Detalj koji je Nataša podelila sa sinoćne premijere a oduševio je Instagram (FOTO)

U njenom društvu svako uživa: Detalj koji je Nataša podelila sa sinoćne premijere a oduševio je Instagram (FOTO)

Story 10.10.2016
Sinoć je održana premijera mjuzikla Tajna crne ruke u kojoj naša pop pevačica tumači lik Drage Mašin... Naša popularna pevačica Nataša Bekvalac, sinoć je briljirala na premijeri mjuzikla "Tajna crne ruže" , koji su inače svi dugo čekali. Nata… »
Nakon premijere pravac kafana: Evo kako je Nataša Bekvalac proslavila glumački uspeh

Nakon premijere pravac kafana: Evo kako je Nataša Bekvalac proslavila glumački uspeh

Blic 10.10.2016
Pop pevačica Nataša Bekvalac opravdala je sinoć poverenje reditelja Ljubiše Ristića i uspešno odigrala lik srpske kraljice Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke". Međutim, odmah nakon premijere i nakon što je sredila prve utiske, novopečene… »
"Blic" na licu mesta: Nataša Bekvalac ubedljiva kao Draga Mašin

"Blic" na licu mesta: Nataša Bekvalac ubedljiva kao Draga Mašin

Blic 09.10.2016
Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja u mjuziklu Ljubiše Ristića igra ulogu srpske kraljice Drage Mašin izašla je na veliku scenu centra "Sava" malo pre 21 sat, i sigurnom i tačnom glumom započela svoj pozorišni debi. Prvi aplauz od pozorišne publike… »

Vesti dana »