Повезане вести
ЦИК: Грујичић освојио већину гласова у Сребреници
Слободна Европа 11.10.2016
Према посљедњим, прелиминарним, незваничним и некомплетним резултатима локалних избора проведених у Босни и Херцеговини 2. октобра за начелника Сребренице Младен Грујичић (Заједно за Сребреницу) има укупно 4.553 или 63,82 посто… »
Дураковић најавио жалбу, очекује још гласова
РТС 11.10.2016
Бошњачки кандидат за начелника Сребреница Ћамил Дураковић изјавио је, након што су објављени резултати поновног бројања гласова са локалних избора, по којима води кандидат српских странака, најавио је да ће се жалити и тражити… »
Дураковић се жали и тражи понављање избора!
Ало 11.10.2016
Иако су резултати после поновљеног бројања у Сарајеву више него убедљиви у корист српског кандидата, Ћамил не признаје изборе. Бошњачки кандидат за начелника Сребренице Ћамил Дураковић изјавио је, након што су данас… »
Грујичић: Спреман сам да одем у Поточаре
Телеграф 11.10.2016
- Апослутно сам спреман отићи и одати почаст у Поточаре. Ову кандидатуру сам и прихватио јер желим да Сребреница крене напред. Све жртве поштујем и саосећам с њима - рекао је нови начелник Сребренице Младен Грујичић. Централна… »
РТС 11.10.2016
Заједнички српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић је за "Кликс" рекао да је прихватио кандидатуру јер жели да Сребреница крене напред. Младен Грујичић је након пребројавања гласова из Сребренице, према којима је… »
Вести онлине 11.10.2016
ентрална изборна комисија БиХ завршила је поновљено бројање гласова са пет наводно спорних бирачких места у Сребреници. Како се наводи, готово је извесно да ће нови начелник Сребренице бити независни кандидат, којег су подржале… »
Грујичић убедљиво испред Дураковића
РТВ 11.10.2016
САРАЈЕВО, БЕОГРАД - Централна изборна комисија БиХ данас је завршила поновљено бројање гласова са пет наводно спорних бирачких места у Сребреници, након чега је готово извесно да ће нови начелник Сребренице бити независни… »
Дураковић никако да призна пораз: Тражи понављање избора у Сребреници
Блиц 11.10.2016
Ћамил Дураковић, бошњашки кандидат за нечелника Сребренице је након што су данас објављени званични резултати новног бројања изборних гласова у овој општини, истакао како ти разултати нису коначни те да према његовим… »
ЦИК БиХ: Грујичићу у Сребреници 63,82 одсто гласова
РТС 11.10.2016
Заједнички српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић освојио је 4.553 гласа на локалним изборима, док је његов противкандидат Ћамил Дураковић добио поверење 2.567 бирача, објављено је данас на сајту Централне… »
ЦИК БиХ: Грујичић убедљиво први
Н1 Инфо 11.10.2016
Централна изборна комисија БИХ је објавила нове резултате избора у Сребреници према којима српски кандидат за начелника општине Младен Грујичић има убедљиву предност од скоро 2.000 гласова у односу на противкандидата Ћамила… »
Грујичић: Није ми проблем да се поклоним жртвама у Поточарима
Слободна Европа 11.10.2016
Према посљедњим, прелиминарним и некомплетним резултатима локалних избора одржаних у Босни и Херцеговини 2. октобра кандидат а начелника Сребренице Младен Грујичић добио је 63,82 посто гласова, док је Ћамил Дураковић освојио… »
Што дуже броје, Грујичић убедљивији: Дураковићу 2.000 гласова мање у трци за начелника Сребренице
Блиц 11.10.2016
Заједнички српски кандидат за начелника општине Сребреница, Младен Грујичић, у предности је у односу на независног кандидата, Ћамила Дураковића, показују ажурирани подаци ЦИК БиХ. Према досадашњим резултатима објављеним на… »
ЦИК БиХ: Младен Грујичић у Сребреници освојио 63,82 одсто гласова!
Курир 11.10.2016
Заједнички српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић освојио је 4.553 гласа на локалним изборима, док је његов противкандидат Ћамил Дураковић добио поверење 2.567 бирача, објављено је данас на сајту Централне… »
Грујичић: Математика је јасна, славићу на крају
Н1 Инфо 11.10.2016
Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић сматра да наставак бројања гласова из пет бирачких места из ове општине неће донети промену стања и да ће он на крају славити. Према тренутним прелиминарним резултатима… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 25 минутајош 54 повезане
Баку (79) покосио камион, умрла у болници, возач побегао са места несреће
Југмедиа пре 2 сатајош 28 повезаних
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 5 сатијош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 44 минутајош 71 повезана