Povezane vesti

Katastrofa bez Mesija: Istorijski poraz Argentine, čeka je trnovit put do Mundijala /video/

Katastrofa bez Mesija: Istorijski poraz Argentine, čeka je trnovit put do Mundijala /video/

Sportal blic 12.10.2016
Lionel Mesi ima neverovatan uticaj na reprezentaciju Argentine koja je u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine u Rusiji doživela istorijski poraz - 0:1 od Paragvaja na svom terenu. Foto: Tanjug/AP Mesijev navijač Naime, prvi put se dogodilo da… »
Di Marija: Bez Mesija je komplikovanije, on utakmice rešava sam

Di Marija: Bez Mesija je komplikovanije, on utakmice rešava sam

Mozzart sport 12.10.2016
"Mi smo sada na petom mestu, ali ubrzo ćemo igrati protiv Brazila i Kolumbije. Sa šest osvojenih bodova uspeli bismo da se vratimo u gornji deo tabele", rekao je prvotimac Pari Sen Žermena. Argentina je u Kordobi doživela neočekivan poraz od… »
Sautgejt: Nasledio sam nered u reprezentaciji

Sautgejt: Nasledio sam nered u reprezentaciji

Večernje novosti 12.10.2016
Svi znamo da smo mogli bolje, ali Hartu dugujemo mnogo za bod protiv Slovenije. Cilj nam je plasman na SP i ovaj poen nas vodi ka tom cilju - kaže privremeni selektor Engleske. Privremeni selektor Engleske Garet Sautgejt rekao je da je po dolasku u tu… »
Kvalifikacije: Argentina ne zna bez Mesija, Brazil može bez Nejmara (VIDEO)

Kvalifikacije: Argentina ne zna bez Mesija, Brazil može bez Nejmara (VIDEO)

Hot sport 12.10.2016
"Selesao" je pobedom u Venecueli sa 2:0 bez Nejmara prestigao Urugvaj, posle remija rivala u derbiju u Kolumbiji 2:2. Izneneđenje večeri priredio je Paragvaj koji je minimalnim rezultatom šokirao Argentinu u Kordobi, Čile je tek u finišu slomio Peru… »
Kvalifikacije za SP: Argentina očajna bez Mesija, Brazil može i bez Nejmara (video

Kvalifikacije za SP: Argentina očajna bez Mesija, Brazil može i bez Nejmara (video

Večernje novosti 12.10.2016
Fudbaleri Argentine su bez Lionela Mesija poražani kod kuće od Paragvaja sa 1:0, dok je Brazil rutinski sa 2:0 dobio Venecuelu. Prvo mesto Brazila i novi novi kiks Argentine obeležili su mečeve desetog kola južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko… »

Vesti dana »