Povezane vesti
Jelena i Žika o starletama: Sve je dozvoljeno, pa i da prave budale od sebe
Svet & Skandal 12.10.2016
Članovi popularne pop grupe “Zana” Jelena i Zoran Živanović sinoć su prošetali crvenim tepihom na Storijevoj žurki i naveli da nemaju cilj da svojim pojavljivanjem bilo koga zasene, a lepša polivina grupe Zana dodela je da je ona barem u… »
Žika i Jelena iz zane o starletama: Sve je dozvoljeno, pa i da prave budale od sebe!
Kurir 12.10.2016
Članovi popularne pop grupe “Zana” Jelena i Zoran Živanović sinoć su prošetali crvenim tepihom na Storijevoj žurki, a tom prilikom se pevačica pojavila u sopstvenoj kreaciji. "Uglavnom sam sam svoj majstor. Trudim se da ispoštujem dres kod… »
Vesti dana »

Bivši albanski predsednik Iljir Meta optužen za korupciju i pranje novca
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Ima gelere po celom telu, sunce nije video 600 dana": Potresna ispovest majke Alona Ohela zarobljenog u Gazi: "Klavir svira po telu, da ne bi zaboravio"
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana

Zahuktava se između Amerike i Rusije: Medveded oštro odgovorio Trampu, ovo mu se neće svideti: "Nadam se da ovo razumeš - Treći svetski rat"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Ministar Zukorlić u palestini: Poziv Al-Habašu da poseti Srbiju i produbi međureligijski dijalog
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Verbalni napad na dekana Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta: "Stali su ispred auta i nisu mi dali da krenem"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana