Povezane vesti
(Video) Putin hoće mir sa Amerikancima ali poručuje: Ucene prema Rusiji nikada neće proći
Kurir 12.10.2016
Rusija je zabrinuta zbog pogoršanja rusko-američkih odnosa, bilo bi dobro kada bi odnosi sa tako velikom zemljom bili na prijateljskoj osnovi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. „To nije naš izbor, mi nikada nismo težili ka tome, nasuprot… »
Putin: Sa Amerkanncima sve gore i gore
Press 12.10.2016
On je naveo da su i kandidatkinja Demokrata Hilari Klinton i Republikanaca Donald Tramp koristili anti-rusku retoriku da bi postigli političke poene. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je zvanična Moskva zabrinuta zbog pogoršanja… »
Putin: Svi znaju ko je gađao konvoj, ali im odgovara da krive Rusiju
Vesti online 12.10.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su napad na humanitarni konvoj prošlog meseca blizu Alepa izvršili teroristi koji se bore u Siriji protiv Bašara al Asada. - To je učinila jedna od terorističkih grupa. Mi to znamo, a i Amerikanci to znaju… »
Putin: Ucena Rusije nikada neće proći (video)
Pravda 12.10.2016
Rusija je zabrinuta zbog pogoršanja rusko-američkih odnosa, bilo bi dobro kada bi odnosi sa tako velikom zemljom bili na prijateljskoj osnovi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. „To nije naš izbor, mi nikada nismo težili ka tome, nasuprot… »
Znamo ko je napao konvoj UN u Siriji Putin otkrio počinioce, a zatim osuo paljbu po Hilari i Trampu!
Kurir 12.10.2016
Napad na humanitarni konvoj UN blizu Alepa, koji se odogodio prošlog meseca, izvela je jedna teroristička grupa koja deluje na tom području, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. Govoreći na ekonomskom forumu u Rusiji, Putin je rekao da bi SAD… »
Vesti dana »

UŽIVO Brnabić i ministri prekriveni belim prahom, letela jaja, aktiviran PP aparat: Pogledajte kako je nastao novi haos u Skupštini
Nova pre 6 minutajoš 179 povezanih

Više javno tužilaštvo: Podignuta optužnica protiv tri osobe zbog pada nadstrešnice
RTS pre 5 minutajoš 33 povezane

UNS: Novosadsko dopisništvo RTS neće pratiti Vučića dok se ne izvini kolegama iz Niša
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Pronađena devojčica za kojom se tragalo u Ubu, dete pronašao pas Gorske službe spasavanja
RTS pre 5 minutajoš 165 povezanih

Amerika obustavlja vojnu pomoć Ukrajini, EU spremna da pojača podršku
BBC News pre 30 minutajoš 53 povezane