Повезане вести
Бивши шеф МИ-6: Улазимо у еру можда опаснију од Хладног рата
РТС 12.10.2016
Не третирамо Русију и Кину као велике силе, што нам може нанети доста штете, истиче Џон Сојерс. Бивши шеф британске обавештајне агенције МИ-6, Џон Сојерс, упозорио је да свет улази у еру потенцијално опаснију од Хладног рата. У… »
Драматично упозорење бившег шефа Ми6: Улазимо у еру опаснију од Хладног рата!
Правда 12.10.2016
У интервјуу за Би-Би-Си Радио 4 бивши шеф британске обавештајне агенције МИ6, Џон Сојерс, је казао да западним силама недостаје кохерентна стратегија за међународне односе са Русијом, као и да нису препознале промену у балансу… »
Бивши шеф МИ6 упозорава на велики светски сукоб: Крећемо се у ери која је опаснија од Хладног рата
Курир 12.10.2016
Бивши шеф британске обавештајне службе МИ6 Џон Сојерс упозорио је да се свет креће у ери потенцијално опаснијој од Хладног рата. У интервјуу за ББЦ Радио 4, Џон Сојерс тврди да западне силе немају заједничку стратегију за… »
Вести дана »
"Избори у мају или децембру, реалније у децембру!" Вучић: "Надлежне институције ће донети одлуку да ли ће бити само парламентарни или и председнички"
Блиц пре 27 минутајош 32 повезане
Огласило се Јавно тужилаштво за организовани криминал: Ево шта се ставља на терет осумњиченом министру
Нова пре 51 минутајош 36 повезаних
НБС тврди да може да обезбеди стабилност и сигурност домаћег финансијског система
Бизнис.рс пре 3 сатајош 32 повезане
Шпанци јављају: Два бивша тренера Барсе и Реала главни кандидати за клупу Партизана!
Хот спорт пре 57 минутајош 41 повезана
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 22 минутајош 24 повезане