Povezane vesti
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije: Mrzim Radovana Karadžića
Vesti online 13.10.2016
Bivši reprezentativac Jugoslavije Faruk Hadžibegić za francuske medije pričao je o poznanstvu sa nekadašnjim predsednikom Republike Srpske, Radovanom Karadžićem, koji je u Hagu osuđen na 40 godina zatvora. - On je pre rata bio psiholog u FK… »
Ispovest - Da je tada postigao gol, ne bi bilo rata u Jugoslaviji!
Sportske.net 13.10.2016
Da li verujete da bi jedna pobeda u fudbalskoj utakmici mogla da promeni tok dešavanja u jednoj državi i spreči jedan građanski rat? Faruk Hadžibegić, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i as Sarajeva, tvrdi da bi sve bilo drugačije da je u… »
Što ne reče ranije? Da sam dao gol, ne bi bilo rata u Jugoslaviji! (video)
Hot sport 13.10.2016
Najgora katastrofa posle velikih svetskih ratova, desila se u bivšoj Jugoslaviji, koja se u građanskom ratu raspala, na šest delova. Mnogi i dalje tvrde da je to najbolja zemlja u kojoj su živeli, a mnogi i da bi to bila sportska velesila. Države… »
"Da sam pogodio penal, možda rata u yu ne bi bilo"
Mondo 13.10.2016
Faruk Hadžibegić, član sjajne jugoslovenske fudbalske reprezentacije, koja je ispala na penale od Argentine na Svetskom prvenstvu u Italiji, prisetio se te "fudbalske lutrije". O druženju sa Radovanom Karadžićem. Mnogo toga dogodilo se na prostoru… »
HADžIBEGIĆ o druženju sa radovanom KARADžIĆEM: Bio je dobar momak, a danas ga mrzim
Večernje novosti 13.10.2016
Radovan Karadžić je pre rata bio psiholog u FK Sarajevo, gde sam ja počeo karijeru. Osam godina je ostao s nama. Poznajem ga dobro, provodili smo večeri s njim, kaže Faruk Hadžibegić. Faruk Hadžibegić je bio pravi gospodin na terenu, kakvih je u… »
Vesti dana »
Brojni incidenti na blokadi u Beogradu na vodi: Napadi na građane, na meti bila i ekipa N1
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Rukama i nogama ga tukao po glavi Dačić otkrio detalje brutalnog prebijanja mladića (17) u Leskovcu: Napadač (18) uhapšen, maloletnik (15) bio svedok
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane
Ukinut pritvor Goranu Vesiću: Viši sud u Novom Sadu odlučio da nema osnovane sumnje za postojanje krivičnog dela
Euronews pre 36 minutajoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTV pre 4 satijoš 61 povezana
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih