Повезане вести

8 разлога због којих је Радоман морао да оде!

8 разлога због којих је Радоман морао да оде!

Мондо 14.10.2016
Струковна организација судија Фудбалског савеза Србије (ФСС) образложила је зашто Мирослав Радоман више није члан Судијске комисије. Фото: МН Пресс Оптуживши оне који су га сменили да немају много везе са фудбалом, бивши… »
Огласила се Судијска комисија ФСС: Осам разлога због којих је смењен Радоман

Огласила се Судијска комисија ФСС: Осам разлога због којих је смењен Радоман

Моззарт спорт 14.10.2016
Вређао Милана Караџића, склањао Мажића и његове помоћнике, а спомиње се и спорни меч из 1999. године између Штурма и Парме на којем је судио. Мирослав Радоман није се лако помирио са чињеницом да је смењен са функције првог… »
Радоман: Сменили ме људи који немају везе са фудбалом

Радоман: Сменили ме људи који немају везе са фудбалом

Вечерње новости 14.10.2016
Један члан је запослен код потпредседника ФСС Симовића, а други је високи функционер једне странке. Трећи члан је човек који је 20 година уништавао судијску организацију, каже Мирослав Радоман. ЉУДИ који немају везе са фудбалом… »
ФСС: Осам разлога зашто Радоман више није председник Судијске комисије

ФСС: Осам разлога зашто Радоман више није председник Судијске комисије

Вечерње новости 14.10.2016
Делегирао је судије за мечеве из приватног стана, а не на састанцима Судијске комисије ФСС и на тај начин грубо злоупотребио функцију коју је обављао. Фудбалски савез Србије издао је саопштење о “случају Радоман”, односно о… »
Судијска организација објаснила смену Радомана

Судијска организација објаснила смену Радомана

Бета 14.10.2016
Струковна организација судија Фудбалског савеза Србије објавила је данас разлоге због којих је Мирослав Радоман смењен са места председника Судијске комисије. Медју осам разлога за смену наведено је то што Радоман није ускладио… »
Радоман: Сменили су ме људи који немају везе с фудбалом

Радоман: Сменили су ме људи који немају везе с фудбалом

Дневник 14.10.2016
У дупке испуњеном Медија центру Војводине у Новом Саду, одржана је конференција за медије коју је сазвао Мирослав Радоман, недавно смењени председник Судијске комисије Фудбалског савеза Србије. Он је представницима медија изнео… »
ФСС узвраћа жесток ударац: Осам разлога због којих је смењен Мирослав Радоман!

ФСС узвраћа жесток ударац: Осам разлога због којих је смењен Мирослав Радоман!

Хот спорт 14.10.2016
Београдским медијима достављено је саопштење Струковне организације судија ФСС у коме су наведени разлози зашто Мирослав Радоман више није цлан Судијске комисије ФСС. Разлога има осам, а ми их преносимо у целости и без измена… »
ЖЕСТОК ОДГОВОР: Радомане, због овога си смењен!

ЖЕСТОК ОДГОВОР: Радомане, због овога си смењен!

Спортске.нет 14.10.2016
Струковна организација судија Фудбалског савеза Србије оштро је реаговала након што се Мирослав Радоман јавно огласио и на конференцији за медије критиковао људе који су га избацили из Судијске комисије. Велике промене догодиле… »
Радоман: Сменили ме људи који не знају фудбал!

Радоман: Сменили ме људи који не знају фудбал!

Мондо 14.10.2016
Досадашњи председник Судијске комисије ФСС Мирослав Радоман отворио душу после изненадног смењивања са те функције. Мирослав Радоман је прошле недеље изненада смењен са функције председника Судијске комисије Фудбалског… »

Вести дана »