Povezane vesti
Vučić: Žestoko ćemo se obračunati sa svima koji misle da im je Beograd prćija!
Kurir 16.10.2016
NIŠ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obratili su se javnosti povodom navoda o hapšenju u Crnoj Gori. Vučić je rekao da još nema zvaničnih informacija o tome. "Zamolio sam Nebojšu da mi… »
Stefanović: Srpski državljani se ne obračunavaju na ulicama Crne Gore
RTS 16.10.2016
Srpska policija do popodne nije dobila nikakve zvanične informacije od državnih organa Crne Gore u vezi sa hapšenjem penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Ministar je novinarima… »
Stefanović o Dikiću: Sačekati tužilaštvo Crne Gore
Novi magazin 16.10.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je informaciju o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe koju predvodi bivši šef Žandarmerije Bratislav Dikić, saznao iz medija. "Ja sam video iz medija tu informaciju. Osim… »
Vučić iznenađen: Čudan dan za hapšenje Dikića...
Vesti online 16.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić nije hteo da komentriše hapšenje bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića u Crnoj Gori kako ne bi ni na koji način uticao na parlamentarne izbore u toj zemlji, ali je primetio da je "čudan dan na koji se to… »
Vučić: Nemamo podatke o hapšenju u Crnoj Gori
Beta 16.10.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakve podatke o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe u Crnoj Gori koju, kako je objavljeno, predvodi bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, ocenivši da je "čudan… »
Vujanović bez riječi o hapšenju Dikića, ali "ima saznanja"
SEEbiz 16.10.2016
PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nije hteo da komentariše noćašnje hapšenje bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića. On je istakao da treba sačekati da se oglase nadležni crnogorski organi. "Imam saznanja koja se… »
Vučić o dikiću: Ne znam zbog čega je uhapšen, čudan je dan kad se to događa
Kurir 16.10.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom informacija o navodnom hapšenju Bratislava Dikića u Crnoj Gori. On je rekao da nema informacija o tome zbog čega je uhapšen i da će komentar dati kada prođu izbori. "Nema informacija o… »
Stefanović: Srpska policija nema veze sa hapšenjem Dikića
Blic 16.10.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da srpska policija sigurno nije učestvovala ni na koji način u hapšenju bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića. Ministar je rekao da očekuje zvaničnu informaciju Crne… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Matematički, Arhitektonski i Fakultet političkih nauka pridružili se blokadi: U Novom Sadu dekan pretio studentima
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
"Svi koji sprovode nasilje odgovaraće po slovu i zakonu" Premijer Vučević poručio: Za vikend je 40 dana od tragedije koju niko ne sme da zloupotrebljava
Kurir pre 8 minutajoš 75 povezanih
Južna Koreja u vanrednom stanju, demonstracije ispred parlamenta u Seulu
BBC News pre 26 minutajoš 38 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, nije bilo povređenih
Euronews pre 4 satijoš 16 povezanih
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 31 povezana