Повезане вести

Вучић: Жестоко ћемо се обрачунати са свима који мисле да им је Београд прћија!

Вучић: Жестоко ћемо се обрачунати са свима који мисле да им је Београд прћија!

Курир 16.10.2016
НИШ - Премијер Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић обратили су се јавности поводом навода о хапшењу у Црној Гори. Вучић је рекао да још нема званичних информација о томе. "Замолио сам… »
Стефановић: Српски држављани се не обрачунавају на улицама Црне Горе

Стефановић: Српски држављани се не обрачунавају на улицама Црне Горе

РТС 16.10.2016
Српска полиција до поподне није добила никакве званичне информације од државних органа Црне Горе у вези са хапшењем пензионисаног генерала МУП-а Братислава Дикића, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић… »
Стефановић о Дикићу: Сачекати тужилаштво Црне Горе

Стефановић о Дикићу: Сачекати тужилаштво Црне Горе

Нови магазин 16.10.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је информацију о наводном хапшењу паравојне криминалне групе коју предводи бивши шеф Жандармерије Братислав Дикић, сазнао из медија. "Ја сам видео из медија ту… »
Вучић изненађен: Чудан дан за хапшење Дикића...

Вучић изненађен: Чудан дан за хапшење Дикића...

Вести онлине 16.10.2016
Премијер Александар Вучић није хтео да коментрише хапшење бившег шефа српске Жандармерије Братислава Дикића у Црној Гори како не би ни на који начин утицао на парламентарне изборе у тој земљи, али је приметио да је "чудан дан… »
Вујановић без ријечи о хапшењу Дикића, али "има сазнања"

Вујановић без ријечи о хапшењу Дикића, али "има сазнања"

СЕЕбиз 16.10.2016
ПОДГОРИЦА - Предсједник Црне Горе Филип Вујановић није хтео да коментарише ноћашње хапшење бившег шефа српске жандармерије Братислава Дикића. Он је истакао да треба сачекати да се огласе надлежни црногорски органи. "Имам… »
Вучић: Немамо податке о хапшењу у Црној Гори

Вучић: Немамо податке о хапшењу у Црној Гори

Бета 16.10.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да нема никакве податке о наводном хапшењу паравојне криминалне групе у Црној Гори коју, како је објављено, предводи бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић… »
Вучић о дикићу: Не знам због чега је ухапшен, чудан је дан кад се то догађа

Вучић о дикићу: Не знам због чега је ухапшен, чудан је дан кад се то догађа

Курир 16.10.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић огласио се поводом информација о наводном хапшењу Братислава Дикића у Црној Гори. Он је рекао да нема информација о томе због чега је ухапшен и да ће коментар дати када прођу избори… »
Стефановић: Српска полиција нема везе са хапшењем Дикића

Стефановић: Српска полиција нема везе са хапшењем Дикића

Блиц 16.10.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да српска полиција сигурно није учествовала ни на који начин у хапшењу бившег шефа српске Жандармерије Братислава Дикића. Министар је рекао да очекује званичну… »

Вести дана »