Povezane vesti
FOTO: Konačno počinje razdvajanje otpada, komunalci vrebaju nesavesne Novosađane
Radio 021 18.10.2016
Novosađani će zvanično od 1. novembra, ali već i ovih dana, odgovarati ukoliko smeće ne budu savesno odlagali. Naime, JKP "Čistoća" (konačno) počinje sa pilot-projektom separacije otpada, koji će se na gradsku deponiju od sada prevoziti odvojeno… »
Kazna 8.000 dinara ako pogrešno bacite smeće: Evo šta morate da uradite kod kontejnera!
Telegraf 18.10.2016
- Uputstvo, ujedno i molba za Novosađane je da otpad odvajaju već u domaćinstvu, te da ga odvojenog odlažu u podzemne kontejnere koji će biti jasno obeleženi za komunalni i za ambalažni otpad - objašnjava portparolka "Čistoće" Danijela Jankov… »
RECIKLAŽA U NOVOM SADU: Od 1. novembra kreće odvajanje otpada
Moj Novi Sad 18.10.2016
Kako na svom sajtu javlja JKP "Čistoća", u Novom Sadu od 1. novembra počinje pilot-projekat primarne separacije otpada. U prvoj fazi biće obuhvaćen širi centar grada – staro jezgro, Žitni trg i deo oivičen Beogradskim kejom i ulicom Maksima… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane