Povezane vesti
Svedok Mustafić: Orić mi je rekao da je zaklao zarobljenika Ilića
RTS 18.10.2016
U nastavku suđenja ratnom komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću svedočio je Ibran Mustafić, koji je izjavio da mu je optuženi rekao da je zaklao zarobljenika Slobodana Ilića. Naseru Oriću i pripadniku tzv. Armije BiH Sabahudinu… »
"Orić mi je rekao da je ubio sudiju Ilića"
Mondo 18.10.2016
Svedok Tužilaštva BiH Ibran Mustafić rekao je danas u Sudu BiH da mu je lično Naser Orić rekao da je u selu Zalazje ubio Slobodana Ilića i ispričao kako je to učinio. Foto: Youtube / Screenshot Mustafić je izjavio na suđenju komandantu takozvane… »
Naser mi je lično rekao da je ubio Slobodana Ilića
Alo 18.10.2016
Svjedok Tužilaštva BiH Ibran Mustafić rekao je danas u Sudu BiH da mu je lično Naser Orić rekao da je u selu Zalazje ubio Slobodana Ilića i ispričao kako je to učinio. Mustafić je izjavio na suđenju komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici… »
Svedok na suđenju za ratni zločin: Naser Orić mi je priznao da je zaklao Ilića
Blic 18.10.2016
Na suđenju za ratni zločin počinjen u selima oko Srebrenice i Bratunca, svedok Tužilaštva BiH potvrdio je da mu je optuženi, Naser Orić, rekao da je „preklao zarobljenika Slobodana Ilića“. Svedok, Ibran Mustafić, je kazao da mu je Orić u… »
Vesti dana »

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Zelenski: U koordinisanom napadu na ruske vojne avione korišćeno 117 dronova
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 28 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana