Povezane vesti
Svedok Mustafić: Orić mi je rekao da je zaklao zarobljenika Ilića
RTS 18.10.2016
U nastavku suđenja ratnom komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću svedočio je Ibran Mustafić, koji je izjavio da mu je optuženi rekao da je zaklao zarobljenika Slobodana Ilića. Naseru Oriću i pripadniku tzv. Armije BiH Sabahudinu Muhiću… »
"Orić mi je rekao da je ubio sudiju Ilića"
Mondo 18.10.2016
Svedok Tužilaštva BiH Ibran Mustafić rekao je danas u Sudu BiH da mu je lično Naser Orić rekao da je u selu Zalazje ubio Slobodana Ilića i ispričao kako je to učinio. Foto: Youtube / Screenshot Mustafić je izjavio na suđenju komandantu takozvane Armije… »
Naser mi je lično rekao da je ubio Slobodana Ilića
Alo 18.10.2016
Svjedok Tužilaštva BiH Ibran Mustafić rekao je danas u Sudu BiH da mu je lično Naser Orić rekao da je u selu Zalazje ubio Slobodana Ilića i ispričao kako je to učinio. Mustafić je izjavio na suđenju komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici Naseru… »
Svedok na suđenju za ratni zločin: Naser Orić mi je priznao da je zaklao Ilića
Blic 18.10.2016
Na suđenju za ratni zločin počinjen u selima oko Srebrenice i Bratunca, svedok Tužilaštva BiH potvrdio je da mu je optuženi, Naser Orić, rekao da je „preklao zarobljenika Slobodana Ilića“. Svedok, Ibran Mustafić, je kazao da mu je Orić u stanu koji je… »
Vesti dana »
Pobedio u polufinalu na prevaru, sada se pravda: Nisam znao za to pravilo, nisam kriv!
Hot sport pre 1 satjoš 282 povezane
(Foto) Ovo je otac koji je sa sinom čuvao 5 tona droge Vlasnik rasadnika kod Kruševca, na mrežama pozivao na otkup kornišona: Dan nakon zaplene kuću im čuva policija
Blic pre 10 satijoš 34 povezane
Paunović o ukidanju pritvora Vesiću i Momiroviću: Tužilaštvo raspolagalo određenim setom dokaza, moglo je da podigne optužnicu
N1 Info pre 48 minutajoš 40 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 49 minutajoš 27 povezanih