Povezane vesti
Bufon briljirao protiv Liona i poručio: Neće me biti na mojoj “sahrani”
Večernje novosti 19.10.2016
Organizujte je, ali tamo neće biti nikoga. Čuo sam mnogo gluposti prethodnih dana - poručio je Đanluiđi. SAMO kratko je Đanluiđi Bufon bio u odelu Klarka Kenta. Već sinoć ponovo je bio ono što jeste - Supermen. Golman Juventusa Đanluiđi Bufon, koji će u… »
Radović još jednom ušao u istoriju Legije: Čim je dosuđen penal, znao sam da ću dati gol
Hot sport 19.10.2016
Najbolji stranac u istoriji Legije iz Varšave sinoć je u meču protiv Reala potvrdio svoj status iznuđenim i realizovanim penalom. Miroslav Radović sinoć je protiv Reala na ‘Santjago Bernabeu’ izveo jedan od lepših driblinga večeri, kada je bacio na leđa… »
Bufon: Spremali mi sahranu, a pokojnika nema
Vesti online 19.10.2016
Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon, posle sjajnog nastupa i odbranjenog penala u Lionu (1:0) u Ligi šampiona, poručio je svojim kritičarima da je rano da ga pošalju u istoriju. Pjanić: Sumnje nemaju smisla Njegov saigrač Miralem Pjanić ističe da… »
Zidan: Očekujemo više od Ronalda
Večernje novosti 19.10.2016
Želimo da Kristijano postigne tri ili četiri gola. Nije zatresao mrežu protiv Legije ali imao je dve asistencije i to mi se sviđa - rekao je trener madridskog Reala. Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da očekuje više od fudbalera te ekipe… »
Bufon: Spremali mi sahranu, a pokojnika nema...
Press 19.10.2016
Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon, posle sjajnog nastupa i odbranjenog penala u Lionu (1:0) u Ligi šampiona, poručio je svojim kritičarima da je rano da ga pošalju u istoriju. foto: tanjug.rs Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon, posle… »
Điđi Bufon: Spremali su sahranu, a pokojnika nema… (video)
Hot sport 19.10.2016
Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon, posle sjajnog nastupa i odbranjenog penala u Lionu (1:0) u Ligi šampiona, poručio je svojim kritičarima da je rano da ga pošalju u istoriju. Juventus je slavio u Lionu golom Huana Kvadrada, ali najzaslužniji za… »
Real ubedljiv, Juventus se "provukao"
Press 19.10.2016
Šampion Evrope Real ubedljivo je savladao u Madridu ekipu Legije sa 5:1 (3:1) u trećem kolu F grupe Lige šampiona. foto: tanjug.rs Šampion Evrope Real ubedljivo je savladao u Madridu ekipu Legije sa 5:1 (3:1) u trećem kolu F grupe Lige šampiona. Poljaci… »
Liga šampiona: Radović zatresao mrežu Reala, Monako prvi u grupi
Večernje novosti 18.10.2016
Legija je poražena u Madridu sa 5:1, a jedini gol za Poljake dao je srpski internacionalac. Kopenhagen je pretrpeo prvi poraz u sezoni, Lester je slavio sa 1:0. Fudbaleri Juventusa i Sevilje zabeležili su minimalne pobede u gostima, u trećem kolu Lige… »
Kad điđi začara mrežu: Kolege golmani oduševljeni Bufonovim odbranama
Sportal blic 18.10.2016
Maestralno je branio Đanluiđi Bufon u pobedi Juventusa na gostovanju Lionu (0:1) u 3. kolu Lige šampiona, pa i ne čude pohvale njegovih kolega, golmana. Foto: Tanjug/AP Đanluiđi Bufon sa saigračima slavi u Lionu Bufon je odbranio penal Lakazetu u 35… »
Liga šampiona: Radovićev gol Realu nedovoljan za senzaciju, Tošić asistent, Bufonove čarolije i bajka Lestera!
Sportal blic 18.10.2016
Treće kolo Lige šampiona počelo je uz nekoliko sjajnih mečeva, ali i zapažene partije srpskih fudbalera. Miroslav Radović je dao gol madridskom Realu, koji je ipak opravdao ulogu favorita i savladao Legiju sa ubedljivih 5:1, dok je Zoran Tošić bio… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 52 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 37 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 54 povezane
Vatra progutala kombi na Iriškom vencu - brza reakcija sprečila katastrofu u Nacionalnom parku Fruška gora
RTV pre 2 satajoš 23 povezane