Povezane vesti
Brankica Sebastijanović i Milan Vasić: Poljupci mi nisu lako pali (FOTO)
Story 19.10.2016
Pri gostovanju u jednoj emisiji, glumica Brankica Sebastijanović i njen kolega Milan Vasić otkrili su par detalja sa snimanja nastavka ostvarenja "Zona Zamfirova"... Naime, u Amidži šouu, Brankicu Sebastijanović i Milana Vasića sačekalo je pitanje o… »
Muke mlade zone: Brankica priznala: Nije lako poljubiti se sa Milanom!
Blic 19.10.2016
Brankica Sebastijanović i Milan Vasić su gostovali u emisji "Amidži šou". Na Ognjenovo pitanje ima li hemije između njih, Brankica je rekla: - Ja ne razumem šta to znači. Ja, sa kojim god partnerom da me staviš, mogu da odglumim. Ukoliko se razumemo na… »
Brankica iskreno: Nije lako poljubiti se sa Milanom Vasićem! (video)
Svet & Skandal 19.10.2016
Otkako zajedno rade na filmu “Vrati se Zone”, glumce Milana Vasića i Brankicu Sebastijanović mediji sve češće spajaju. Milan i Brankica su u emisiji “Amidži šou” konačno stavili tačku na priče da su u ljubavnoj vezi. Glumci su istakli da su se na… »
Vesti dana »
Zašto Tramp preti blokadom Ormuskog moreuza koji Iran već blokira? Šta ovo znači za cene nafte i gasa
Telegraf pre 9 minutajoš 43 povezane
Broje se prvi glasovi; Zabeležena rekordna izlaznost na izborima u Mađarskoj
Sputnik pre 9 minutajoš 153 povezane
BLOG UŽIVO: Bez dogovora SAD i Irana u Islamabadu, nuklearno pitanje ostaje nepremostiva prepreka (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane
Mornarica IRGC naređuje američkom razaraču da napusti Ormuz! Tramp brutalno zapretio Kini zbog Irana, Britanci demantovali predsednika SAD
Kurir pre 10 minutajoš 47 povezanih
Šutnuli su 21 bacanje više od nas, kriterijum nije na pravom mestu: Zvezdan Mitrović besan na sudije posle meča sa Partizanom!
Hot sport pre 49 minutajoš 27 povezanih