Povezane vesti
Hapšenje Srba u CG specijalni tužilac isprepadao javnost: Crnu Goru hteli da zaviju u crno
Večernje novosti 20.10.2016
Za nedelju veče bio je planiran užas do sada neviđen. Crnu Goru su hteli da zaviju u crno kao nikada u njenoj istoriji - rekao je specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić. - Za nedelju veče bio je planiran užas do sada neviđen. Crnu… »
Dačić: Srbija životno zainteresovana za stabilnost u regionu
Novi magazin 20.10.2016
Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić je, govoreći o nivou komunikacije sa Crnom Gorom posle hapšenja grupe ljudi iz Srbije pod sumnjom da su tamo pokušali da organizuju terorističke akcije, kazao da je Srbija životno zainteresovana za stabilnost u… »
Dačić: Za mene je poruka Ružića neprihvatljiva
Politika 20.10.2016
NOVI SAD – Predsednik SPS Ivica Dačić, povodom izjave stranačkog funkcionera Branka Ružića da ne ruši Dačića, već da je izazov da se bori protiv najjačeg u zemlji, rekao je da je za njega takva poruka neprihvatljiva, jer „ne može da se… »
Dačić: Srbija nema veze sa hapšenjima u Crnoj Gori
Kurir 20.10.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija nema veze sa slučajem hapšenja državljanja Srbije, među kojima je bio i bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić i da je u interesu države da se ta situacija reši. - Mi ćemo… »
Dačić: Srbija nema veze sa hapšenjima u Crnoj Gori
N1 Info 20.10.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Srbija nema veze sa slučajem hapšenja državljanja Srbije, među kojima je bio i bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, i da je u interesu države da se ta situacija reši. "Mi ćemo se… »
Sakrio se u mišiju rupu: Dačić ćuti o hapšenju Dikića i ostalih Srba u Crnoj Gori!
Pravda 20.10.2016
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova u čijoj je nadležnost da brine o svim građanima Srbije koji se nalaze van granica naše države, još uvek se nije oglasilo povodom hapšenja srpskih državljana i Bratislava Dikića penzionisanog generala… »
Vesti dana »
Kfor: potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za "eventualno" slanje KBS na sever - nismo dozvolili
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić u „Utisku nedelje“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana