Povezane vesti

Sanda Rašković Ivić isključena iz DSS-a

Sanda Rašković Ivić isključena iz DSS-a

Politika 21.10.2016
Protiv ostanka donedavne predsednica Demokratske stranke Srbije u toj partiji glasalo osam članova Predsedništva od 11 prisutnih. Donedavna predsednica Demokratske stranke Srbije i šefica poslaničkog kluba te partije u parlamentu Sanda Rašković… »
Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Radio 021 21.10.2016
Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić večeras je izbačena iz te stranke odlukom predsedništva stranke. Rašković Ivić je rekla da je tužna i iznenađena "dubinom ljudskog beščašća". "Kako mogu da komentarišem kada… »
Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS

Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS

Vesti online 21.10.2016
Bivša predsednica DSS Sanda Rašković Ivić više nije ni formalni član te stranke, javljaju domaći mediji. Predsedništvo DSS isključilo je svoju dugogodišnju funkcionerku i narodnog poslanika iz svojih redova pošto je odbila da primeni odluku… »
Sada i zvanično: Sanda Rašković Ivić isključena iz DSS-a

Sada i zvanično: Sanda Rašković Ivić isključena iz DSS-a

Kurir 21.10.2016
BEOGRAD - Predsedništvo Demokratske stranke Srbije (DSS) prihvatilo je predlog Izvršnog odbora te stranke o brisanju iz evidencije članstva doskorašnje predsednice stranke Sande Rašković Ivić. Kako se navodi u saopštenju na sajtu DSS-a… »
Sanda Rašković Ivić za Kurir: Šešelj me je zvao da pređem u SRS

Sanda Rašković Ivić za Kurir: Šešelj me je zvao da pređem u SRS

Kurir 21.10.2016
Preuzela sam stranku kad je bilo najteže, a danas se na Predsedništvu odlučuje o mom isključenju. Tužna sam i teško mi je. Sanda Rašković Ivić, nekadašnja predsednica DSS, u intervjuu za Kurir, pred današnju sednicu Predsedništva stranke na… »
Sanda Rašković Ivić: Šešelj me je zvao da pređem u SRS

Sanda Rašković Ivić: Šešelj me je zvao da pređem u SRS

Pravda 21.10.2016
Sanda Rašković Ivić, nekadašnja predsednica DSS pred današnju sednicu Predsedništva stranke na kojoj će ona i Slaviša Ristić biti isključeni, kaže da joj je teško i da je iskreno tužna. Interviju koji je dala za Kurir, prenosimo u celosti… »

Vesti dana »