Повезане вести
Санда: Избачена сам због заједничког кандидата
ОК радио 22.10.2016
Београд -- Бивша председница ДСС Санда Рашковић Ивић оценила је да је одлука Председништва те странке да је избрише из евиденције чланства очекивана. Како каже, избачена је из странке зато што је рекла да би било добро да… »
Рашковић: Избачена сам јер сам за заједничког кандидата опозиције, а Вучић...
Правда 22.10.2016
БЕОГРАД - Бивша председница ДС С Санда Рашковић Ивић оценила је да је одлука Председништва те странке да је избрише из евиденције чланства очекивана и наводи да је узрок то што је рекла да би било добро да опозиција има… »
Рашковић Ивић: Избачена сам због заједничког кандидата
Н1 Инфо 22.10.2016
Бивша председница ДСС Санда Рашковић Ивић оценила је да је одлука Председништва те странке да је избрише из евиденције чланства очекивана и наводи да је узрок то што је рекла да би било добро да опозиција има заједничког… »
Санда Рашковић Ивић избачена из ДСС
БизЛифе 22.10.2016
Бивша председница Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић више није ни формални члан те странке. Председништво ДСС искључило је своју дугогодишњу функционерку и народног посланика из својих редова пошто је одбила… »
Рашковић: Избачена јер сам за заједничког кандидата опозиције
Нови магазин 22.10.2016
Бивша председница ДСС Санда Рашковић Ивић оценила је да је одлука Председништва те странке да је избрише из евиденције чланства очекивана и наводи да је узрок то што је рекла да би било добро да опозиција има заједничког… »
Санда Рашковић Ивић искључена из ДСС-а
Глас Западне Србије 22.10.2016
Председништво Демократске странке Србије (ДСС) прихватило је предлог Извршног одбора те странке о брисању из евиденције чланства доскорашње председнице странке Санде Рашковић Ивић. У телефонској изјави за Н1 изјавила је да је… »
Врхунац раскола у ДСС: Санда Рашковић Ивић избачена из странке
Блиц 21.10.2016
Бивша председница Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић вечерас је избачена из те странке одлуком председништва странке. Рашковић Ивић је за агенцију Бета казала да је тужна и изненађена "дубином људског… »
Санда Рашковић Ивић искључена из ДСС-а
Данас 21.10.2016
Председништво ДСС вечерас је већином гласова искључило Санду Рашковић Ивић, бившу председницу из ДСС. Против њеног искључења било је само двоје чланова председништва, док је један био уздржан. Сви остали чланови гласали су за… »
Промене у ДСС: Санда избачена!
Вечерње новости 21.10.2016
Бивша председница ДСС Санда Рашковић Ивић од петка вече више није ни формални члан те странке! БИВША председница ДСС Санда Рашковић Ивић од петка вече више није ни формални члан те странке! Председништво ДСС искључило је своју… »
Вести дана »

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана