Povezane vesti
Iračke snage stigle na pet kilometara od Mosula
RTS 22.10.2016
Iračke snage napredovale su u ofanzivi na Mosul i stigle su na pet kilometara od tog grada na severu Iraka koji, kao svoje poslednje veliko uporište u toj zemlji, pod kontrolom drži Islamska država. Postoje znakovi pobune protiv Islamske države u samom… »
Rasprava oko Mosula: Abadi: Irak ne želi Tursku u operaciji za oslobađanje
Blic 22.10.2016
Pritisak američkog ministra odbrane Eštona Kartera da se dozvoli Turskoj da učestvuje u operaciji za oslobađanje iračkog grada Mosula naišao je na čvrst otpor iračkog premijera Hajdera el Abadija, javila je danas agencija Asošiejted pres (AP). Abadi je… »
Irački premijer ne želi turske trupe u Mosulu
RTS 22.10.2016
Na sastanku sa ministrom odbrane SAD Ešom Karterom premijer Iraka Hajder al Abadi ponovio je da se ne slaže sa turskim učešćem u aktuelnoj ofanzivi za ponovno osvajanje iračkog grada Mosula iz ruku Islamske države. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan… »
Vesti dana »
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana