Povezane vesti

Policija traga za roditeljima napuštene bebe kod Betanije, dečak dobio ime Srećko

Policija traga za roditeljima napuštene bebe kod Betanije, dečak dobio ime Srećko

Radio 021 23.10.2016
Policija još traga za roditeljima koji su u petak kod Betanije tek rođenog dečaka ostavili u platnenoj torbi. Beba je u međuvremenu zbrinuta u Dečjoj bolnici. Slavica Fejsa, novinarka "Ruskog slova", koja je pronašla dečaka, kaže da deo dvorišta… »
Ispovest žene koja je pronašla napuštenu bebu: Dečaku je pupak bio uvezan pertlom

Ispovest žene koja je pronašla napuštenu bebu: Dečaku je pupak bio uvezan pertlom

Večernje novosti 23.10.2016
Ispovest Ljubinka Fejsa za „Novosti“ kako je pronašla odbačenu bebu. Čula sam nešto kao plač, zastala i vratila se i ispred butika zatekla bebu u torbi. NOVOROĐENČE pronađeno u petak pre podne, na ulici u plavoj putnoj torbi u dvorištu… »
Ostavili bebu u dvorište bolnice: Novinarka pronašla novorođenče

Ostavili bebu u dvorište bolnice: Novinarka pronašla novorođenče

Kurir 23.10.2016
NOVI SAD - Kad sam u petak našla novorođenče u platnenoj torbi u dvorištu porodilišta, mislila sam da ću se srušiti od šoka. Brzo sam se pribrala i odnela bebu lekarima. Najvažnije je da je beba zdrava, ali ne prestajem da se pitam kakvu će… »

Vesti dana »