Povezane vesti

Kao iz bajke: Zavirite na kraljevsko venčanje princa Mihaila i princeze Ljubice na Oplencu! (VIDEO)

Kao iz bajke: Zavirite na kraljevsko venčanje princa Mihaila i princeze Ljubice na Oplencu! (VIDEO)

Story 23.10.2016
Princ Mihailo Karađorđević danas se u Crkvi svetog Đorđa na Oplencu zavetovao svojoj princezi Ljubici na vernost i večnu ljubav... Posle venčanja upriličen je svadbeni prijem na Belom dvoru kojom je prisustvovalo više od 300 gostiju - članova i… »
Ekskluzivno: Ovako izgleda mladenačka torta prinčevskog para

Ekskluzivno: Ovako izgleda mladenačka torta prinčevskog para

Blic 23.10.2016
Svadbena proslava prinčevskog para Mihaila Karađorđevića i Ljubice Ljubisavljević, nastavljena je u Belom Dvoru, nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu. - Moja je dužnost i privilegija da poželim… »
Prinčevsko venčanje na Oplencu

Prinčevsko venčanje na Oplencu

RTS 23.10.2016
U crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, zadužbini mladoženjinog pradede kralja Petra Prvog, danas princ Mihailo Karađorđević i gospođica Ljubica Ljubisavljević izgovorili su sudbonosno „Da“. Sin pokojnog princa Tomislava Karađorđevića i princeze… »
Ekskluzivno: Prvi poljubac princa i princeze uz blagoslov Irineja!

Ekskluzivno: Prvi poljubac princa i princeze uz blagoslov Irineja!

Blic 23.10.2016
Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, a nakon toga je slavlje koje su organizovali prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, nastavljeno u Belom Dvoru… »
Ekskluzivno: Prve fotografije prinčevskog para na venčanju

Ekskluzivno: Prve fotografije prinčevskog para na venčanju

Blic 23.10.2016
Prinčevski par Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević, izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi Karađorđevića na Oplencu, a slavlje će biti upriličeno na Belom dvoru. Crkveno venčanje je upravo završeno. Princ Mihailo, sin pokojnog Nj.k.v… »
(Foto) ona je nevesta princa Mihaila: Srpska princeza Ljubica blistala na venčanju na Oplencu!

(Foto) ona je nevesta princa Mihaila: Srpska princeza Ljubica blistala na venčanju na Oplencu!

Kurir 23.10.2016
Ljubica Ljubisavljević je nova srpska princeza. Princ Mihailo Karađorđević i njegova princeza Ljubica Ljubisavljević rekli su danas jedno drugom sudbonosno da u Crkvi svetog Đorđa na Oplencu! Ljubica je blistala u beloj venčanici, sa dugim veom… »
Moja Ljubica je kraljica!

Moja Ljubica je kraljica!

Večernje novosti 23.10.2016
Princ Mihailo Karađorđević o današnjem venčanju sa izabranicom svog srca na Oplencu. Poreklo buduće supruge nikada mi nije bilo važno. PRINC Mihailo Karađorđević, mlađi sin pokojnog princa Tomislava i princeze Linde, venčaće se danas u Crkvi… »

Vesti dana »