Povezane vesti
Čitajte ispovesti uhapšenih Srba u Crnoj Gori: Tukli su nas dok nisu videli da nismo naoružani
Kurir 23.10.2016
PODGORICA - Savjet za građansku kontrolu rada policije objavio je izveštaj o obavljenom razgovoru sa 13 od ukupno 14 pritvorenih državljana Srbije, uhapšenih u Crnoj Gori pod sumnjom da su organizovali kriminalnu organizaciju radi ugrožavanja… »
Dikić: Podmetnuli su mi dokaze
RTS 23.10.2016
U izveštaju o razgovoru sa 13 od 14 pritvorenih državljana Srbije u podgoričkom zatvoru, predsednik Saveta za građansku kontrolu policije Aleksandar Saša Zeković navodi da mu je Bratislav Dikić rekao da su mu podmetnuli ključ i telefon kao i da je… »
Bratislav Dikić o hapšenju: Podmetnuli su mi ključ i telefon, izbegao sam klopku
Telegraf 23.10.2016
- Kad su me hapsili pošto sam bio vezan, službenik u civilu, oko 52-53 godine, sede kose, visine 1.85 - 1.90 metara više puta mi je rekao "Hoćeš li da te zalepim?" - ispričao je Dikić. Predsednik Saveta za građansku kontrolu policije Aleksandar… »
Šta je Bratislav Dikić rekao o hapšenju u Crnoj Gori?
Vesti online 23.10.2016
Srpski državljani pritvoreni u podgoričkom zatvoru nemaju primedbe na tok saslušanja i postupanje policije u uniformi u zatvoru. To je saopštio predsednik Saveta za građansku kontrolu policije Aleksandar Zeković. U izveštaju o obavljenom razgovoru… »
Ovako su "smestili " Dikiću?
Mondo 23.10.2016
Bivši komandant srpske žandarmerije a sada u crnogorskom privoru pod sumnjom da je terorista, tvrdi da su mu podmetnuli ključ i telefon. Foto: MONDO/Goran Sivački Dikić tvrdi i da je izbegao mogućnost da bude uhapšen u objektu u kojem je… »
Zeković: Dikić negira povezanost sa četnicima
RTV 23.10.2016
PODGORICA - Predsednik Saveta za građansku kontrolu policije Aleksandar Saša Zeković, koji je u petak razgovarao sa pritvorenim srpskim državljanima u podgoričkom zatvoru, saopštio je da niko od njih nije imao primedbe na tok saslušanja i… »
Dikić saslušan u Podgorici: Inspektor mi zapretio da će me zalepiti, dok sam bio vezan!
Kurir 23.10.2016
Bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić nema primedbi na postupanje uniformisane policije i zatvorske policije u Crnoj Gori. Uhapšeni je to kazao u razgovoru sa predsednikom Saveta za građansku kontrolu rada CG policije Aleksandrom Sašom… »
Podmetačina, batine, pljuvanje i psovke: Dikić i grupa Srba svedočili o tretmanu crnogorske policije!
Pravda 23.10.2016
Crnogorski Savet za građansku kontrolu rada policije objavio je izveštaj o poseti pritvorenim licima u ZIKS-u, koja su dan uoči nedavno održanih izbora u Crnoj Gori optuženi da su na njenoj teritoriji počinila krivična dela stvaranje kriminalne… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025. godinu
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane