Povezane vesti
Albert Nađ se razvodi od sadašnje supruge, a tim povodom se oglasila i Jelena: Sve je ovo blef!
Story 24.10.2016
Domaći mediji su preneli vest o razvodu Alberta i Mirne, a tim povodom se oglasila i njegova bivša supruga. Jelena Nađ je prokomentarisala vest o razvodu: - Ovaj razvod su smislili kako bi na neki način pred sudom on ispao socijalni slučaj, što nije… »
Španska serija: Jelena Nađ o Albertovom novom razvodu: Holivud plače za njima
Blic 24.10.2016
Mislim da su se dogovorili da se razvedu kako mi Albert ne bi platio dugovanja koja ima zbog alimentacije, kaže Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa. - Ovaj razvod su smislili kako bi na neki način pred sudom on ispao socijalni slučaj, što nije. Njih… »
Vesti dana »

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana