Povezane vesti
Naši glumci na prijemnom: Ko je upao na fdu sa 16 godina, a kome su rekli da je bolje da se bavi manekenstvom
Blic 24.10.2016
Fakultet dramskih umetnosti važi za jedan od najtežih za upisati, a evo kako su se na tom zahtevnom prijemnom snašli neki od naših poznatih glumaca. Bojana Ordinačev - Kad sam izašla na prijemni u Novom Sadu, kod Petra Banićevića, on me je, čim… »
Naši poznati glumci na prijemnom: Ko je upao na FDU sa 16, a kome su rekli da je bolje da se bavi manekenstvom
24 Sata 24.10.2016
Andrija Milošević je za ovo zaslužio veliki aplauz, još pre mnogo godina. Fakultet dramskih umetnosti važi za jedan od najtežih za upisati, a evo kako su se na tom zahtevnom prijemnom snašli neki od naših poznatih glumaca. Aleksandar Radojičić… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarske slike iz sata u sat! Evo kada tačno snežni oblaci iz Hrvatske i BiH dolaze u Srbiju i gde će i kada padati sneg
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Nacionalna garda na ulicama, poznate ličnosti očajne, Malibu u pepelu i ruševinama: Ljudi u neverici zbog poruke koja im je stigla (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 23 povezane
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 6 povezanih
Goran Vesić ostaje na slobodi: Sud odbio predlog da se odredi pritvor bivšem ministru
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana