Povezane vesti
Slobodan Šnajder: Konstantinovićeva dela su za mene kao Biblija
Blic 27.10.2016
Priznanje za najvrednije književno ili filozofsko delo „Radomir Konstantinović“ za 2015. godinu pripalo je filozofu iz Beograda Miloradu Belančiću za delo „Mi pa mi (ili srpskom stanovištu)“ i književniku iz Zagreba Slobodanu Šnajderu za… »
Belančiću i Šnajderu nagrada "Radomir Konstantinović"
RTV 27.10.2016
SUBOTICA - Nagrada "Radomir Konstantinović" za 2015/2016. godinu pripala je filozofu iz Beograda Miloradu Belančiću za delo "Mi pa mi (ili: o srpskom stanovištvu) i književniku iz Zagreba Slobodanu Šnajderu za roman "Doba mjedi". Hrvatskog… »
Vesti dana »

Blokiran Brankov most u Beogradu u oba pravca, velike gužve u centru grada: Incident na Vidikovcu, policija privela ženu (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih

Studenti i građani na blokadi Brankovog mosta odali poštu ubijenima u Duboni, Malom Orašju i Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"
Insajder pre 54 minutajoš 21 povezana

Broj žrtava stravičnog požara u Domu za stare kod Barajeva narastao na 11: Još tri žene preminule u bolnici od 20. janura
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 55 minutajoš 31 povezana

Afera "Signal": Trampovi ljudi na vrućoj stolici, počelo saslušanje u Kongresu zbog skandala sa ratnim planovima (video)
Blic pre 55 minutajoš 30 povezanih