Povezane vesti
Nikolić: Čak ni EU ne postavlja uslove koje traže kosovski Albanci
Blic 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne vidi kako bi Srbija mogla da prihvati uslove kosovskih Albanaca, koje joj "čak ni Evropska unija ne postavlja". - Vlada Srbije će u slučaju da ne postupi po tim zahtevima imati moju punu… »
Nikolić: Veoma smo blizu crvene linije u pregovorima
Pravda 28.10.2016
Na Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga, a imaće moju bezrezervnu podršku ako ove "zahteve" odbace kao besmislene - izjavio je za "Novosti" predsednik Tomislav Nikolić. On tvrdi da su u privremenim institucijama u… »
Srbija blizu 'crvene linije' u pregovorima s Kosovom
Al Jazeera 28.10.2016
Nakon Vlade Srbije, na zahtjeve iz Prištine za uspostavljanje granice sa Srbijom reagirao i Tomislav Nikolić. Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Vlada te države imati njegovu "bezrezervnu podršku ako poslednje zahteve iz Prištine… »
Nikolić: Bezrezervna podrška Vladi ako odbaci uslove Prištine
RTV 28.10.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Vlada Srbije imati njegovu bezrezervnu podršku ako na uslove koje je Priština postavila za nastavak dijaloga, odbaci kao besmislene, pišu Večernje novosti u izdanju od petka. "Na Vladi je… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 5 minutajoš 180 povezanih
Vučić: Zahvalnost Ficu i Slovačkoj na podršci i poštovanju Srbije
IndeksOnline pre 1 satjoš 40 povezanih
Ukrajina tvrdi: Rusija lansirala interkontinentalnu balističku raketu! Projektilom gađan Dnjipro, čuju se eksplozije, prvi snimci velike eskalacije rata (video)
Kurir pre 6 minutajoš 35 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 30 minutajoš 87 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih