Povezane vesti

Čak ni EU ne postavlja uslove koje traže kosovski Albanci

Beta 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne vidi kako bi Srbija mogla da prihvati uslove kosovskih Albanaca, koje joj "čak ni Evropska unija ne postavlja". "Vlada Srbije če u slučaju da ne postupi po tim zahtevima imati moju punu… »

Nikolić: Čak ni EU ne postavlja uslove koje traže kosovski Albanci

Blic 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne vidi kako bi Srbija mogla da prihvati uslove kosovskih Albanaca, koje joj "čak ni Evropska unija ne postavlja". - Vlada Srbije će u slučaju da ne postupi po tim zahtevima imati moju punu… »

Nikolić: Uslovi Prištine jedino mogu da znače...

B92 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne vidi kako bi Srbija mogla da prihvati uslove kosovskih Albanaca, koje joj "čak ni EU ne postavlja". "Vlada Srbije će u slučaju da ne postupi po tim zahtevima imati moju punu podršku i saradnju"… »

Nikolić: Crvene linije su blizu, ne smemo da ih pređemo

SEEbiz 28.10.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će vlada imati njegovu bezrezervnu podršku ako poslednje "zahteve" iz Prištine odbaci kao besmislene i da je bio u pravu kada je procenio da "smo veoma blizu crvene linije u pregovorima", koja… »

"Ako odbacite uslove Prištine - moja bezrezervna podrška"

Press 28.10.2016
Predsednik Nikolić izjavio je da će Vlada imati njegovu bezrezervnu podršku ako na uslove koje je Priština postavila za nastavak dijaloga odbaci kao besmislene. Foto:B92.net "Na Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga… »

Nikolić: Bio sam u pravu za crvenu liniju u pregovorima

Danas 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da Vlada Srbije povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga, a imaće, istakao je, njegovu bezrezervnu podršku ako ove "zahteve" odbaci kao besmislene. Nikolić je za Novosti ocenio da su u… »

Nikolić: Crvene linije su blizu, bio sam u pravu

Mondo 28.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Vlada imati njegovu bezrezervnu podršku ako poslednje "zahteve" iz Prištine odbaci kao besmislene. Foto: Mondo/ Goran Sivački Na Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištinezauzme stav i iznese… »

Nikolić: Bio sam u pravu, crvena linija je tu

Blic 28.10.2016
- Na Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga, a imaće moju bezrezervnu podršku ako ove "zahteve" odbace kao besmislene - izjavio je za "Novosti" predsednik Srbije Tomislav Nikolić. On tvrdi da su u privremenim… »

Nikolić: Veoma smo blizu crvene linije u pregovorima

Pravda 28.10.2016
Na Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga, a imaće moju bezrezervnu podršku ako ove "zahteve" odbace kao besmislene - izjavio je za "Novosti" predsednik Tomislav Nikolić. On tvrdi da su u privremenim institucijama u… »

Srbija blizu 'crvene linije' u pregovorima s Kosovom

Al Jazeera 28.10.2016
Nakon Vlade Srbije, na zahtjeve iz Prištine za uspostavljanje granice sa Srbijom reagirao i Tomislav Nikolić. Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Vlada te države imati njegovu "bezrezervnu podršku ako poslednje zahteve iz Prištine… »

Nikolić: Bezrezervna podrška Vladi ako odbaci uslove Prištine

RTV 28.10.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Vlada Srbije imati njegovu bezrezervnu podršku ako na uslove koje je Priština postavila za nastavak dijaloga, odbaci kao besmislene, pišu Večernje novosti u izdanju od petka. "Na Vladi je… »

Predsednik Srbije za „Novosti” Nikolić: Bio sam u pravu, crvena linija je tu

Večernje novosti 27.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za "Novosti" da će Vlada imati njegovu bezrezervnu podršku ako poslednje „zahteve” iz Prištine odbaci kao besmislene. NA Vladi je da povodom poslednjih poteza Prištine zauzme stav i iznese ga, a… »

Vesti dana »