Povezane vesti
Milovanovićeva izdominirala: Ja sam Srpkinja, koja je tvoja supermoć? (foto)
Hot sport 28.10.2016
Srpska košarkašica Jelena Milovanović obeležila je prvo kolo Evrolige za žene. U sredu je odigran sjajan meč u ženskoj Evroligi. Avenida je ostvarila zlata vrednu pobedu na domaćem parketu, savladavši aktuelnog evropskog šampiona Jekaterinburg… »
Poruka bronzane olimpijke: "Ja sam Srpkinja. Koja je tvoja supermoć?"
Vesti online 28.10.2016
Jelena Milovanović poslala poruku iz Salamanke. Jedna od najzapaženijih članica fantastične generacije košarkaške reprezentacije Srbije, prvakinja Evrope i bronzana sa Olimpijskih igara u Riju de Žaneiru, sa ponosom je istakla novu majicu na kojoj… »
Kakva poruka naše košarkašice: Ja sam Srpkinja, a koja je tvoja supermoć? /foto/
Sportal blic 28.10.2016
Jedna od naših najboljih košarkašica Jelena Milovanovića klupsku karijeru nastavila je u Salamanki i uživa u Španiji odakle je poslala zanimljivu poruku. Pogledajte na Instagram-u Evropska šampionka sa Srbijom i osvajačica olimpijske bronze iz… »
Vesti dana »
Niški studenti nakon plenuma: Rektorat da se oglasi povodom nasilja, blokada Filozofskog u petak
N1 Info pre 51 minutajoš 31 povezana
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 4 satijoš 19 povezanih
(UŽIVO) Nova blokada u Beogradu na vodi: Incidenti već na početku – maskirani mladić pretio okupljenima
N1 Info pre 27 minutajoš 14 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 52 minutajoš 15 povezanih