Povezane vesti

U požaru tri osobe poginule, 11 povređeno

U požaru tri osobe poginule, 11 povređeno

RTV 29.10.2016
PANČEVO - Policija je danas uhapsila dve osobe zbog organizovanja nelegalnog staračkog doma u Pančevu, u kojem je jutros u požaru poginulo troje, a povređeno 11 osoba. Uhapšeni su i S.S., izdavalac prostorija tog nelegalnog staračkog doma, i LJ.M… »
Tri osobe stradale u požaru u Pančevu, dvoje uhapšenih

Tri osobe stradale u požaru u Pančevu, dvoje uhapšenih

N1 Info 29.10.2016
Tri osobe su poginule, a 11 je povređeno u požaru koji se jutros desio u stambenoj zgradi u Ulici Svetog Save u Pančevu, de se nalazio neregistrovani starački dom. Policija je uhapsila dve osobe, organizatorku staračkog doma i izdavaoca prostora… »
Novi dan o požaru u staračkom domu, protestu penzionera...

Novi dan o požaru u staračkom domu, protestu penzionera...

N1 Info 29.10.2016
Tri osobe su poginule, a 11 je povređeno u požaru koji je izbio u jednoj stambenoj zgradi u Pančevu, gde se nalazio neregistrovani starački dom. Tim povodom naša gošća je inspektorka socijalne zaštite, Nena Darmanović. Govorićemo o propisanim… »
Vlasnici izgorelog Doma za stare u Pančevu, već dva puta zabranjivan rad na dve lokacije!

Vlasnici izgorelog Doma za stare u Pančevu, već dva puta zabranjivan rad na dve lokacije!

Telegraf 29.10.2016
U toku je prikupljanje podataka o korisnicima i srodnicima koji su ih smestili u ovaj dom, kao i ostalih informacija od zdravstvene službe koja je zbrinula povrđene korisnike i od stanice policije koja je izvršila uviđaj. Povodom današnjeg tragičnog… »
Vulin: Uhapšenoj zbog požara već dva puta zabranjivan rad

Vulin: Uhapšenoj zbog požara već dva puta zabranjivan rad

N1 Info 29.10.2016
Ženi koja je organizovala rad nelegalnog staračkog doma u Pančevu, u kome je jutros izbio požar, već dva puta je zabranjen rad u toj delatnosti, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Vulin je… »
Ministastvo za rad: Vlasnici doma za stare je dva puta zabranjeno da radi

Ministastvo za rad: Vlasnici doma za stare je dva puta zabranjeno da radi

Blic 29.10.2016
Vlasnici nelegalnog staračkog doma, u kom su jutros život izgubile tri osobe, a povređeno je 11, je prethodno dva puta zabranjivan rad na dve različite lokacije u Pančevu, saopštilo je Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja. - Po saznanju… »
Kako je došlo do tragedije u Pančevu: Zbog kvara na grejanju prebačeni u nelegalni dom i to platili životom

Kako je došlo do tragedije u Pančevu: Zbog kvara na grejanju prebačeni u nelegalni dom i to platili životom

Blic 29.10.2016
Troje poginulih i jedanaest povređenih u stravičnom požaru koji je izbio rano jutros u nelegalnom domu za stare u Ulici Sveti Sava u Pančevu su pre svega nekoliko dana u njega prebačeni iz doma na Jabučkom putu, saznaje "Blic". Kako "Blic" saznaje… »
Porodice se okupljaju ispred nelegalnog doma u Pančevu: "Ne znam gde mi je majka, niko neće da mi kaže da li je živa"

Porodice se okupljaju ispred nelegalnog doma u Pančevu: "Ne znam gde mi je majka, niko neće da mi kaže da li je živa"

Blic 29.10.2016
Porodica jedne od starica koja je boravila u nelegalnom domu za negu starih lica u Ulici Svetog Save u Pančevu, u kom je rano jutros izbio požar i život izgubile tri osobe, a 11 je povređeno, moli za pomoć da pronađu nesrećnu ženu. - Moja majka je… »
Stravičan Požar u Pančevu: Poginulo troje ljudi, 11 povređeno, uhapšena vlasnica neprijavljenog staračkog doma!

Stravičan Požar u Pančevu: Poginulo troje ljudi, 11 povređeno, uhapšena vlasnica neprijavljenog staračkog doma!

Blic 29.10.2016
U stravičnom požaru koji je izbio u 4.50 sati jutros u neprijavljenom staračkom domu u Ulici Svetog Save u Pančevu poginule su tri osobe, a povređeno je 11 ljudi! Kako "Blic" saznaje, poginule su dve žene i jedan muškarac, a organizatorka… »

Vesti dana »